Η Φωτεινή Ψυχίδου και ο Δημήτρης Κοργιαλάς μπορεί να χώρισαν, όμως οι σχέσεις τους σήμερα και ύστερα από πολλά σκαμπανεβάσματα είναι σε πολύ καλό δρόμο. Η δημοσιογράφος του Star μίλησε στο «Secret» και τη Σάσα Σταμάτη και αποκάλυψε την αιτία του χωρισμού τους.

«Ο Δημήτρης μετακόμισε στη Ναύπακτο και ζει μόνος του. Ασχολείται με τη μουσική και το ψάρεμα. Είμαστε σε καθημερινή επικοινωνία. Αυτή την περίοδο έχει το παιδί μας, τον Θανασάκη, κάνουν τα μπάνια τους και τις διακοπές τους. Και εγώ, όταν τελειώσει η εκπομπή στην οποία δουλεύω, θα πάω μαζί τους να μείνω δύο μέρες και μετά θα πάμε στην Καλαμάτα, όπου θα είναι και η κόρη μου, η Ιόλη», εξηγεί.

Η ίδια, μάλιστα, δεν δίστασε να αποκαλύψει τον λόγο του χωρισμού τους: «Χωρίσαμε γιατί τσακωνόμασταν συνέχεια, αλλά τώρα είμαστε πιο αγαπημένοι από ποτέ και είμαι πολύ χαρούμενη».
Ωστόσο τους τελευταίους μήνες έχει γίνει μεγάλος ντόρος σχετικά με το τι τρέχει με τη γοητευτική δημοσιογράφο και τον διεθνούς φήμης φωτογράφο Σπύρο Πώρο.

«Αυτή τη στιγμή δεν είναι το κατάλληλο timing για να πω κάτι παραπάνω. Δεν θα ήθελα να μιλήσω δημόσια», δηλώνει η ίδια. Βέβαια, πριν από λίγες ημέρες οι φήμες φούντωσαν ακόμα περισσότερο όταν στο προφίλ της Φωτεινής Ψυχίδου ανέβηκε κοινή τους φωτογραφία και τα σχόλια έδωσαν και πήραν. Η Φωτεινή δεν δίστασε να το σχολιάσει, λέγοντας χαρακτηριστικά και με το χιούμορ που τη διακρίνει: «Το βρίσκω απόλυτα λογικό, αφενός γιατί είναι ωραία η φωτογραφία και αφετέρου γιατί ένας γοητευτικός άνδρας σαν τον Σπύρο δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητος (γέλια)».

Πηγή: true.gr