Η δημοσιογράφος κατήγγειλε στο Open πως έκλεψαν την τσάντα του οπερατέρ με τα προσωπικά του είδη.
Επίθεση δέχτηκε δημοσιογράφος του Open λίγο πριν τις 2:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου (7/8) από πολίτες.

Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος Ελευθερία Σπυράκη, μετέδιδε από το μέτωπο της φωτιάς στους Θρακομακεδόνες, όταν ξαφνικά άρχισε να ουρλιάζει και να λέει πως μια ομάδα ατόμων επιτέθηκαν σε εκείνη και τον οπερατέρ.

Οι συνάδελφοί της από το στούντιο προσπαθούσαν να καταλάβουν τι συμβαίνει κι εκείνη ακουγόταν να κλαίει.

Η ρεπόρτερ, λίγο αργότερα, μιλώντας στο Open κατήγγειλε πως οι αστυνομικοί ήταν απέναντι και έβλεπαν την ομάδα των 15 ατόμων να επιτίθενται τόσο σε εκείνη όσο και στον οπερατέρ και δεν έκαναν τίποτα.

Μάλιστα, ανέφερε πως κάποιοι, έκλεψαν την τσάντα του οπερατέρ με τα προσωπικά του είδη και τα χρήματά του.

«Μια ομάδα 15 ατόμων μας πλησίασε και ξεκίνησαν να βρίζουν, πέταξαν την κάμερα, χτυπήσαν τον οπερατέρ και του έριξαν μπουνιά. Μας έβαλαν στο αυτοκίνητο, μας χτυπούσαν και μας έβριζαν», ανέφερε αρχικά κλαίγοντας.

«Η αστυνομία ήταν απέναντι και δεν επενέβη κανένας», είπε και καταλήγοντας ανέφερε: «Μάλιστα να το πω και αυτό έκλεψαν τον οπερατέρ μας. Του πήραν την τσάντα με τα προσωπικά του είδη και τα χρήματά του», τόνισε.

«Έβλεπαν να χτυπούν δημοσιογράφους και δεν επενέβησαν;», ρώτησε η Μίνα Καραμήτρου από το στούντιο με την ρεπόρτερ να απαντά «έτσι ακριβώς. Επενέβησαν οι πυροσβέστες για να μας προστατέψουν».

Πηγή: true.gr