Αποπνικτική είναι η ατμόσφαιρα σε όλη την Αθήνα από τους καπνούς από τη μεγάλη φωτιά στο εργοστάσιο πλαστικών στη Μεταμόρφωση.

Για το λόγο αυτό το 112 έστειλε μήνυμα στα κινητά των κατοίκων της Αττική, όπου τους προειδοποιεί να αποφύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις.

Τους συμβουλεύει επίσης να κλείσουν όλες τις πόρτες και τα παράθυρα, σημειώνοντας ότι ο καπνός μπορεί να αποδειχθεί επικίνδυνος.

Φωτιά και καπνοί παντού
Η πυρκαγιά έχει πάρει έκταση και έχει επεκταθεί σε όλο το κτίριο, ενώ λόγω των πλαστικών που καίγονται έχει καλυφθεί με πυκνό μαύρο καπνό ο ουρανός της Αττικής.

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις, σε πρώτη φάση έδωσαν μάχη να μην επεκταθεί η φωτιά σε άλλα κτίρια, καθώς στην περιοχή υπάρχουν και άλλες βιοτεχνίες και κατάφεραν να την περιορίσουν στο εργοστάσιο, το οποίο όμως καίγεται απ’ άκρη σε άκρη.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία αναφορά για τυχόν εγκλωβισμένο άτομο στο εργοστάσιο.

Δείτε εικόνα από το σημείο

Η φωτιά έχει τέτοια έκταση που οι καπνοί έχουν φτάσει μέχρι το κέντρο της Αθήνας, αλλά φαίνονται ακόμα και από την Αίγινα!

Φωτογραφίες που στέλνουν αναγνώστες του newsit.gr αποκαλύπτουν το μέγεθος της φωτιάς, η οποία έχει “πνίξει” στους κανπνούς τη Μεταμόρφωση, και όχι μόνο.

Πηγή: true.gr