Στην πρωινή ζώνη του Alpha βρέθηκε την Τετάρτη ο… Παπαδάκης! Όχι όμως ο γνώριμος μας Γιώργος αλλά ο γιος του, Φοίβος Παπαδάκης.

Πιο συγκεκριμένα, ο Φοίβος Παπαδάκης μίλησε για πρώτη φορά τηλεοπτικά στην Όλγα Λαφαζάνη και την κάμερα της πρωινής εκπομπής της Σταματίνας Τσιμτσιλή. Αναφέρθηκε τόσο στη σχέση με τον πατέρα του, Γιώργο όσο και

«Από τα 18 μου δουλεύω σε σάιτ. Η δημοσιογραφία είναι κάτι που το έχω σαν μικρόβιο από πολύ μικρό παιδί γιατί μεγάλωσα σε ένα σπίτι με τον Γιώργο Παπαδάκη οπότε είχαμε πολλές τηλεοράσεις, συνέχεια άκουγα για ρεπορτάζ. Αναπόφευκτα ακολούθησα αυτόν τον δρόμο, το κάνω συνειδητά και μου αρέσει πάρα πολύ» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Φοίβος Παπαδάκης.

Παράλληλα, ο γιος του Γιώργου Παπαδάκη παραδέχθηκε στην κάμερα του Alpha πως «δεν είχα σκεφτεί ποτέ να βρεθώ τηλεοπτικά πλάι στον πατέρα μου και μου φαίνεται λίγο περίεργο να έχουμε δύο Παπαδάκηδες στα ίδια παράθυρα. Ωστόσο ποτέ μη λες ποτέ! Νομίζω ότι θα είχε ενδιαφέρον οπότε γιατί όχι να μην το δοκιμάσουμε».

«Επειδή μεγάλωσα με τον Γιώργο Παπαδάκη ως πατέρα, δεν θα μπορούσα να έχω άλλο πρότυπο πέρα από εκείνον».

Δείξτε με κοντινό, το λέω προς πάσα κατεύθυνση… Αυτό το παιδί θέλω να έρθει να δουλέψει μαζί μας. Είδα την συνέντευξη του και τα λέει πάρα πολύ ωραία. Μην προλάβετε να του κάνετε πρόταση, του κάνω πρώτη. Ο Παπαδάκης έρχεται στην Τσιμτσιλή, τέλος»» τόνισε η Σταματίνα Τσιμτσιλή αμέσως μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος

Πηγή: true.gr