Με μία συγκινητική αλλά και δηκτική ανάρτηση, ο στενός συνεργάτης της αδικοχαμένης Φώφης Γεννηματά, Μανώλης Οθωνας, φρόντισε να στείλει μήνυμα με πολλαπλούς αποδέκτες μέσα στο Κίνημα Αλλαγής

Δεν έχουν περάσει καλά καλά πέντε ημέρες από τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά και οι διεργασίες για το τι μέλλει γενέσθαι στις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ έχουν αρχίσει και πάλι να «τρέχουν». Αυτό όμως δεν φαίνεται να αρέσει σε πολλούς, με χαρακτηριστική να είναι η ανάρτηση ενός εκ των στενότερων συνεργατών της αδικοχαμένης Φώφης Γεννηματά, του Μανώλη Οθωνα, ο οποίος φρόντισε να στείλει μήνυμα με πολλαπλούς αποδέκτες.

Χαρακτηριστικά, ο διευθυντής του γραφείου της Φώφης Γεννηματά αναφέρει στη συγκινητική αλλά και δηκτική ανάρτησή του: «Η συζήτηση περί ρόλων στην Κ.Ο. του Κινήματος Αλλαγής για 35 μέρες, γίνεται περί όνου σκιάς. Τώρα που «έφυγε η μαμά από το σπίτι», να (από)δείξουμε όλοι ότι έχουμε ενηλικιωθεί».

Αξίζει να σημειωθεί πως την Παρασκευή (29/10) έκανε την πρώτη του ανάρτηση και ο Ανδρέας Τσούνης, ο σύζυγος της Φώφης Γεννηματά που στάθηκε δίπλα της σαν «βράχος» όλα τα χρόνια που ήταν μαζί.

Πηγή: thereader.gr

Πηγή: true.gr