Ο γνωστός καλλιτέχνης εθεάθη στο κέντρο της πόλης.

Αν και κατά μια έννοια ανήκει στους ανθρώπους της εγχώριας showbiz, ο Φίλιππος Πλιάτσικας είναι από τους καλλιτέχνες που εμφανίζονται δημόσια μόνο όταν έχουν να πουν κάτι σχετικό με την δουλειά τους. Ο γνωστός μουσικός, που έγινε ιδιαίτερα αγαπητός μέσα από την συμμετοχή του στο επιτυχημένο συγκρότημα «Πυξ Λαξ», έχει αποφασίσει να διατηρεί την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, πραγματοποιώντας σπάνια εμφανίσεις με την οικογένειά του. Μια από αυτές, ήταν και η πρόσφατη έξοδος του ίδιου συντροφιά με την κόρη του, στο κέντρο της Αθήνας.


Ο τραγουδιστής υπήρξε παντρεμένος με την Νάντια Σπηλιωτοπούλου και μαζί έχουν αποκτήσει μια κόρη, την Κωνσταντίνα. Αν και το ζευγάρι δεν αποκάλυψε ποτέ τόσο λεπτομέρειες του κρυφού γάμου του, όσο και του διαζυγίου του το 2018, παραμένουν αρκετά δεμένοι για χάρη της μονάκριβης κόρης τους. Η Κωνσταντίνα είναι μόλις 16 ετών και έχει ήδη αποκαλύψει τις καλλιτεχνικές της ανησυχίες, ακολουθώντας τα χνάρια του μπαμπά της. Η νεαρή μαθήτρια λυκείου λατρεύει την μουσική, ενώ παρουσιάζει μεγάλη συμπάθεια και για την τέχνη του κινηματογράφου. Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές, που βρέθηκε σε συναυλίες του πατέρα της, θαυμάζοντας τον ανάμεσα στο κοινό.


Μπαμπάς και κόρη εθεάθησαν να κάνουν βόλτα στο κέντρο της πόλης με χαλαρή διάθεση. Η Κωνσταντίνα ντυμένη casual με ένα μαύρο top, τζιν παντελόνι και sneakers, ολοκλήρωσε το νεανικό look της με ένα κόκκινο καπέλο. Δίπλα της, ο Φίλιππος Πλιάτσικας την κρατάει αγκαλιά, αποδεικνύοντας την ιδιαίτερη αδυναμία που της έχει. Οι δύο τους συζητούσαν ανέμελοι ενώ συχνά χαμογελούσαν μεταξύ τους.

Κεντρική Φωτογραφία: NDP

Πηγή:womantoc.gr

Πηγή: true.gr