Η Φαίη Σκορδά λατρεύει την μόδα και γνωρίζει πολύ καλά τι της ταιριάζει. Αυτό το απέδειξε και με το μαγιό που φόρεσε σε αγαπημένη παραλία της Χαλκιδικής. Όλοι οι λουόμενοι την κοιτούσαν, καθώς της έκανε απίστευτο κορμί. Παρόμοιο σαν της παρουσιάστριας μπορείτε να βρείτε και εσείς με 164 €.

Από τη λήξη της εκπομπής της τον Ιούλιο, η παρουσιάστρια είχε αποφασίσει και είχε σχεδιάσει επακριβώς τις καλοκαιρινές της διακοπές. Δεν ήταν μόνο η ανάγκη της για ξεκούραση, αλλά και η διάθεσή της για αποφόρτιση από έναν κουραστικό χειμώνα που ναι μεν την κατέταξε πρώτη στα νούμερα τηλεθέασης για 7η χρονιά, αλλά την έφερε και αντιμέτωπη με την πανδημία.

Για αυτό η Φαίη Σκορδά πέρασε το περισσότερο διάστημα των καλοκαιρινών της διακοπών στην Χαλκιδική, μαζί με τα δυο της παιδιά, τον Γιάννη και τον Δημήτρη, αλλά και τους γονείς της οι οποίοι κατέβηκαν από το Κιλ Κις.

Οι οικογενειακές βουτιές στη θάλασσα δεν είχαν τέλος. Μάλιστα, ο φωτογραφικός μας φακός είχε «τσακώσει» την παρουσιάστρια με ένα απίστευτο ολόσωμο μαγιό σε λευκό χρώμα, που της έκανε τέλειο σώμα. Αν το λάτρεψες όπως και εμείς, μπορείς να βρεις παρόμοιο στο e-shop stefaniafrangista.com με 164 €.

Αυτό είναι το μαγιό της Φαίης Σκορδά που κάνει 164 €

Πηγή: true.gr