Ένα βίντεο ήταν αρκετό για να ρίξει το Instagram.

Η Φαίη Σκορδά είναι μία από τις παρουσιάστριες της ελληνικής showbiz που εκτιμούμε ιδιαίτερα. Είναι πολύ καλή στη δουλειά της και αυτό το αντιλαμβάνεσαι καθημερινά μέσα από την εκπομπή της στην τηλεόραση.

Εκτός από άψογη επαγγελματίας όμως είναι και μία πολύ όμορφη γυναίκα. Ούσα μαμά δύο παιδιών πια, η φαίη φροντίζει τον εαυτό της και θα λέγαμε πως διαθέτει ένα πό τα πιο ωραία σώματα στην ελληνική showbiz.

Το βίντεο που έριξε το Instagram
Η χθεσινή Κυριακή (11/7/21) ήταν μια ιδιαίτερα ωραία και ζεστή μέρα, όμως όλα τα επίθετα αυτά ανέβηκαν στον υπερθετικό βαθμό, όταν η Φαίη Σκορδά ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram account της. Φορώντας ένα αρκετά hot ολόσωμο μαγιό και ψηλοτάκουνα πέδιλα, μας έδειξε με ποιον τρόπο «κυνηγάει» τα όνειρά της, όπως ανέφερε και το caption της και το post της «πήρε φωτιά».

Το hot και καλλίγραμμο κορμί της Φαίης ήταν μια υπενθύμιση στο γιατί θεωρείται μία από τις πιο όμορφες γυναίκες στην ελληνική showbiz και το σίγουρο είναι πως θα κάνει καιρό να το ξεχάσει κανείς.

Η θερμοκρασία ανεβαίνει με κάθε της post στο Instagram
Όταν βλέπεις αυτό το βίντεο, με αυτό το κορμί και αυτά τα καλογυμνασμένα πόδια, δεν είναι να αναρωτιέσαι γιατί το Instagram πέφτει και η θερμοκρασία ανεβαίνει με κάθε της post στην πλατφόρμα. Έχει υπέροχες αναλογίες και κορμί που ενδεχομένως θα ζήλευε και μοντέλο της Victoria’s Secret.

Και το κυριότερο και πιο σημαντικό; Είναι και μαμά δύο παιδιών, και αυτό κάνει ακόμη πιο «άβολη» την κατάσταση.

Πηγή: true.gr