Απαθανάτισε τον Δημήτρη λίγο πριν ξεκινήσει την προπόνηση.

Το καθημερινό πρόγραμμα της Φαίης Σκορδά δεν διαφέρει σημαντικά από αυτό των υπόλοιπων μαμάδων.

Μετά το τέλος της εκπομπής και της σύσκεψης που ακολουθεί, επιστρέφει σπίτι όπου την περιμένουν οι γιοι της. Διαβάσματα και δραστηριότητες είναι σε ημερήσια διάταξη.

Ενεργό ρόλο έχει και ο Γιώργος Λιάγκας ο οποίος όπως έχει πει σε συνέντευξή του στην Ναταλία Γερμανού, δεν είναι ο μπαμπάς του Σαββατοκύριακου. Απεναντίας, βλέπει καθημερινά τους γιους του, ενώ τα Σαββατοκύριακα ανάλογα με τον καιρό, πηγαίνουν συνήθως για μπάνιο ( μην ξεχνάτε ότι τόσο ο ίδιος όσο και τα παιδιά του είναι χειμερινοί κολυμβητές).

Οι αθλητικές δραστηριότητες των παιδιών

Τόσο ο Γιάννης όσο και ο Δημήτρης πέρα από το κολύμπι , έχουν κατά καιρούς κάνει κι άλλα αθλήματα, όπως το ποδόσφαιρο.

O Δημήτρης ασχολείται επίσης με το Tae Kwon Do αλλά και το τένις. Ειδικά στο τελευταίο τον συνοδεύει πολλές φορές η μαμά του και μάλιστα τον έχει απαθανατίσει τη στιγμή που , κρατώντας τη ρακέτα, πηγαίνει στο γήπεδο για την προπόνηση.

Για ακόμα μια φορά λοιπόν η Φαίη Σκορδά δεν μπόρεσε να αντισταθεί και φωτογράφισε τον μικρό της γιο λίγο πριν ξεκινήσει το μάθημα του τένις.

Αντί άλλου σχολίου πρόσθεσε μια καρδιά στην φωτογραφία.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί κι άλλες φωτογραφίες των παιδιών της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα από τις δραστηριότητές τους.

Πηγή: mothersblog.gr

Πηγή: true.gr