Η αγαπημένη παρουσιάστρια μετά από ένα χρόνο απουσίας από τα τηλεοπτικά δρώμενα, επιστρέφει δριμύτερη και ανανεωμένη και φυσικά σε νέο κανάλι!

Η Ελένη έχει σχεδόν έτοιμη την «ομάδα» της, αυτούς δηλαδή που θα την πλαισιώσουν στο πάνελ.

«Ελένη» θα λέγεται και πάλι η εκπομπή της.

Όμως πριν από λίγες μέρες, ήρθε ένα «όχι» σε πρόταση συνεργασίας από ένα άτομο που έχουν συνεργαστεί πολύ επιτυχημένα και στο παρελθόν.

Αυτό ήρθε από την γνωστή αστρολόγο Λίτσα Πατέρα.

Η αστρολόγος είναι για ένα πρόσωπο που εκτός από την εργασιακή σχέση με τον όμιλο του ΑΝΤ1, διατηρεί και ιδιαίτερους δεσμούς με την οικογένεια Κυριακού. Για τον λόγο αυτό έχει στηρίξει όποιον παρουσιαστή έχει περάσει από την πρωϊνή ζώνη.

Και μπορεί η πρόταση από το Mega, μέσω της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη, να ήταν αρκετά δελεαστική σύμφωνα με το iciao.gr, η «εθνική» μας αστρολόγος όμως έδωσε αρνητική απάντηση!

Η ανακοίνωση του Mega για την Ελένη Μενεγάκη

«Η Ελένη Μενεγάκη, το πιο επιδραστικό πρόσωπο της ελληνικής τηλεόρασης, ανοίγει και πάλι το τηλεοπτικό της σπίτι για να μπει η χαρά και η αισιοδοξία. Η παρέα βρίσκει την πραγματική της σημασία και η ψυχαγωγία μια εκπομπή που την απογειώνει.

Η εκπομπή «Ελένη» ετοιμάζεται πυρετωδώς και έρχεται ανανεωμένη, με νέους και παλιούς συνεργάτες σε αρμονική συνύπαρξη. Με την Ελένη Μενεγάκη θα βρίσκονται πρόσωπα που εκτιμά για την τηλεοπτική τους πορεία και χαίρεται να βρίσκεται μαζί τους: o Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, ο Σάββας Πούμπουρας, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Την ειδησεογραφική ατζέντα της ημέρας θα παρουσιάζει ο Γιάννης Μούτσος.

Σχόλια, ειδήσεις, απόψεις, πληροφορίες, συνομιλίες, εκμυστηρεύσεις, αναμνήσεις, προβλέψεις, αποκαλύψεις… Με μια λέξη: «Ελένη»!

Πηγή: tilestwra.gr

Πηγή: true.gr