Εντοπίστηκε εξαφανισμένη έφηβη στο Τέξας που είχαν χαθεί τα ίχνη της, πριν έξι χρόνια, με τη μητέρα της, όταν η αποκλειστική επιμέλειά του 11χρονου τότε κοριτσιού δόθηκε στον πατέρα.

Ειδικότερα, ένα κοριτσάκι που εξαφανίστηκε το 2014 βρέθηκε σχεδόν να λιμοκτονεί σε ξενοδοχείο του Μάντισονβιλ στο Τέξας, έξι χρόνια μετά.

Εντοπίστηκε εξαφανισμένη έφηβη στο Τέξας: Χρησιμοποιούσε ψευδώνυμα για να διαφύγει της σύλληψης

Η Πενέλοπε Ινκς, όπως γράφει η Metro, εξαφανίστηκε όταν ήταν 11 ετών μαζί με τη μητέρα της, Χέδερ, όταν δόθηκε στον πατέρα της η αποκλειστική επιμέλεια. Την αναζητούσαν όλα αυτά τα χρόνια, αλλά χρησιμοποιούσε διάφορα ψευδώνυμα για να διαφύγει της σύλληψης.


Η μητέρα της Πενέλοπε, Χέδερ Ινκς

Τελικά, το έφηβο πια κορίτσι βρέθηκε, όταν μια γυναίκα με ψευδώνυμο που ήταν γνωστό ότι χρησιμοποιούσε η Χέδερ κάλεσε την αστυνομία και είπε ότι ο πρώην συζύγός της προσπάθησε να τη δηλητηριάσει.

Εντοπίστηκε εξαφανισμένη έφηβη στο Τέξας: Ήταν σχεδόν αποστεωμένη, ζύγιζε 33 κιλά

Ο Φίλιπ Κλέιν, που προσελήφθη από τον πατέρα της Πενέλοπε για να βρει την κόρη του δήλωσε: «είχε το πρώτο της γεύμα. Αρνείτο να φάει, ήταν σχεδόν αποστεωμένη. Ζυγίζει 33 κιλά στα 16 της χρόνια. Δεν ξέρει ποιον να εμπιστευτεί και ποιον όχι».

«Αισθάνομαι ανακούφιση για τον πατέρα και το ίδιο το παιδί που δεν χρειάζεται να γυρίσει όλες τις ΗΠΑ με μια μητέρα που στην καλύτερη των περιπτώσεων είναι εγκληματίας και στη χειρότερη, ένα ζώο» σημείωσε ο Κλέιν και ευχαρίστησε τους αστυνομικούς του FBI που εντόπισαν το κορίτσι.

Εξαφανίστηκε όταν ήταν 11 ετών, βρέθηκε μετά από 6 χρόνια να λιμοκτονεί και για όλα φταίει η ίδια η μητέρα της

Πηγή: true.gr