Η Σάννυ Χατζηαργύρη, η οποία υποδύθηκε τη «Λίλα» στην επιτυχημένη σειρά των Singles, μίλησε για την αποχή της από τον χώρο της υποκριτικής της, αλλά και για την οικογένειά της.

Η γνωστή ηθοποιός είναι παντρεμένη και μητέρα διδύμων αγοριών και παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό μας», όπου και μίλησε για την απόχη της από το θέατρο, αλλά και για την σχέση με τα παιδιά της.

Σάννυ Χατζηαργύρη: Τι αποκαλύπτει η «Λίλα» από τους Singles για τα παιδιά της και τον σύζυγό της

«Είχα την επιλογή να μπορέσω να αφιερωθώ στα παιδιά μου, οπότε το έκανα. Τώρα όμως που μεγάλωσαν τα παιδιά ήρθε η ώρα να επιστρέψουμε δυναμικά», είπε η Σάννυ Χατζηαργύρη και συνέχισε: «Ο ρόλος της μητέρας είναι όνειρο. Έχει τις δυσκολίες του, είναι μια πίστα αρκετά δύσκολη. Είναι ότι ωραιότερο θα μπορούσα εγώ να ζήσω».

Αναφορικά με την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη και στις καταγγέλλουσες, την υπεράσπιση των οποίων έχει αναλάβει ο σύζυγός της, τόνισε: «Το μόνο που έχω να πω είναι ότι είμαι εδώ να στηρίξω τα θύματα, με όποιον τρόπο μπορώ, με ό,τι αγάπη έχω. Ο άντρας μου είναι ο δικηγόρος των θυμάτων στη δίκη Φιλιππίδη, αυτό όμως δεν με έχει ευαισθητοποιήσει περισσότερο, καθώς είμαι και εγώ ηθοποιός και γνωρίζω πράγματα. Όποτε μπορώ πηγαίνω στο δικαστήριο και της κρατάω το χέρι».

Πηγή: true.gr