Έντονες είναι οι φήμες τον τελευταίο καιρό πως η Ευρυδίκη Βαλαβάνη διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της.

Οι πρώτες φήμες ξεκίνησαν μετά την εμφάνισή της στο πλατό του «Χαμογέλα και πάλι» προκειμένου να κάνει έκπληξη στον σύντροφό της, Κωνσταντίνο Βασάλο για τα γενέθλιά του. Εκεί, την είδαμε με φαρδιά ρούχα και αρκετά φουσκωμένη κοιλίτσα, γεγονός που σε συνδυασμό με την αποχή της από τα social media, έκανε πολλούς να πιστέψουν πως πράγματι η ίδια κυοφορεί.

Μερικές ημέρες πριν, οι φήμες πυροδοτήθηκαν ξανά με αφορμή τη νέα της βραδινή έξοδο με τον Βασάλο και το δίδυμο Κατσούλη – Ρουμελιώτη όπου για ακόμα μία φορά η κοιλίτσα της είναι εμφανώς μεγαλύτερη.

Μερικές ημέρες πριν, πάντως, η ίδια είχε παραδεχτεί στην κάμερα της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη πως έχει πάρει κάποια κιλά, ενώ σχολίασε πως ακόμα και στον δρόμο την έχουν περάσει για έγκυο:

«Έχω κουραστεί να ακούω ‘πότε θα παντρευτείς;’ και ‘γρήγορα με ένα παιδάκι’. Εντάξει, όλα αυτά είναι πάρα πολύ ωραία αλλά είναι και πάρα πολύ αδιάκριτα όταν σε ρωτάνε και σε πιέζουν. Όταν έρθει η ώρα, θα γίνει. Τις προάλλες είχα πάει να ψωνίσω κάτι και με σταματάει ένας κύριος και μου λέει ‘α, σε βλέπω ε, έχεις κοιλιά’. Ένιωσα άσχημα, του λέω ‘όχι απλά έχω πάρει κάποια κιλά’. Ήταν πολύ άβολο».

Πηγή : dailymedia.com.gr

Πηγή: true.gr