Με μια νέα κοινή δημόσια εμφάνιση φαίνεται πως δίνουν τέλος στις φήμες χωρισμού τους η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Το ζευγάρι βρέθηκε την περασμένη Παρασκευή 30/10 σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας όπου εμφανίζεται ο Νικηφόρος προκειμένου να γιορτάσουν τα γενέθλια της καλής τους φίλης Σόφης Πασχάλη. Οι δυο τους, μπορεί να έφτασαν χωριστά στο νυχτερινό κέντρο ωστόσο όλο το βράδυ καθόντουσαν δίπλα δίπλα και διασκέδασαν χωρίς να δείχνουν να υπάρχει κανένα πρόβλημα ανάμεσά τους.

Λίγες ημέρες νωρίτερα, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος είχαν βρεθεί και στα γενέθλια της καλής τους φίλης Χριστίνας Κανελλοπούλου.

Οι φήμες πως το ζευγάρι που είναι μαζί από το 2017 αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους ξεκίνησαν λίγο πριν ο Κωνσταντίνος Βασάλος αναχωρήσει για το Asia Express με τους δυο τους ωστόσο να διαψεύδουν την είδηση αυτή. Οι φήμες φούντωσαν λόγω των πολλών ξεχωριστών διακοπών που έκαναν όλο το καλοκαίρι αλλά και κατά τη σόλο εμφάνιση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη στη βάφτιση της κόρης της Όλγας Φαρμάκη.

«Δεν είμαι μόνη μου, είναι όλα καλά. Τα τελευταία πέντε χρόνια αυτά ακούγονται. Δε μπορώ» είχε πει τότε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Φωτογραφίες: TLIFE- NDP/Ανδρέας Νικολαρέας για το περιοδικό ΟΚ!

Πηγή: true.gr