Την Εύη Δαέλη την έμαθες μέσα από την τηλεοπτική σειρά του MEGA «Ευτυχισμένοι Μαζί». Η μικρή «Φίφη» ωστόσο έχει μεγαλώσει και πλέον θα την βλέπουμε κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στη νέα σειρά του OPEN, «Σ’ αγαπάω μεν… αλλά». Ως λάτρης των social media μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους αρκετές δημοσιεύσεις από την καθημερινότητά της. Ανάμεσα σε αυτές θα δεις και «τρυφερές» εικόνες με την οικογένειά της, στις οποίες είναι εμφανής η ομοιότητα με την μαμά αλλά και την γιαγιά της.

Εκτός βέβαια από τις οικογενειακές της στιγμές, η γνωστή ηθοποιός λατρεύει να μοιράζεται και εικόνες από το minimal σπίτι της. Αν λοιπόν σκέφτεσαι να αλλάξεις λίγο την διακόσμηση του σπιτιού σου συνέχιζε να διαβάζεις.

Η ομοιότητα με την μαμά και την γιαγιά της
Η Εύη Δαέλη αν και έχει συνηθίσει τους ακόλουθούς της σε πιο αστείες αναρτήσεις, πρόσφατα τους εξέπληξε μοιράζοντας μερικές «γλυκές» φωτογραφίες με το σόι της, όπου και θα παρατηρήσεις την φοβερή ομοιότητα με την μαμά αλλά και την γιαγιά της.

Δες την minimal διακόσμηση στο σπίτι της Εύης Δαέλη
Όπως θα δεις και εσύ από τις παρακάτω εικόνες που δημοσίευσε η Εύη Δαέλη, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η ηθοποιός λατρεύει την minimal διακόσμηση και μας το δείχνει. Τι είναι όμως η minimal διακόσμηση που αγαπάει η Εύη Δαέλη; Η minimal διακόσμηση αποκλείει τα περιττά στοιχεία και τις λεπτομέρειες που δεν συνεισφέρουν στη γενικότερη σύνθεση. Με λίγα λόγια κρατάει τον χώρο σου απλό και μοντέρνο. Σκοπός μάλιστα αυτής της διακόσμησης είναι να δώσει έμφαση στα απολύτως απαραίτητα διακοσμητικά του εσωτερικού χώρου του σπιτιού σου.

Η Εύη Δαέλη κρατάει λοιπόν την διακόσμηση στο σπίτι της αρκετά απλή, χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει πως είναι βαρετή. Αντιθέτως, η ηθοποιός «εκμεταλλεύεται» σωστά την minimal διακόσμησή της, αναδεικνύοντας καλύτερα το γούστο της, με διάφορα φυτά και λουλούδια να «κλέβουν» τις εντυπώσεις, τόσο στον εξωτερικό, όσο και στον εσωτερικό χώρο του σπιτιού της.

Πηγή:beofyou.gr

Πηγή: true.gr