Αν και είναι ιδιαίτερα ανήσυχη με την κατάσταση που ζούμε και τον κορονοϊό που δεν λέει να φύγει από τη χώρα μας, η Εβελίνα Παπούλια προσπαθεί να ζήσει ένα υπέροχο καλοκαίρι με τους φίλους της. Η αγαπημένη ηθοποιός, με τεράστιες επιτυχίες τόσο στο θέατρο όσο και στην τηλεόραση, περνάει τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Ερμιόνη μαζί με την κούκλα κόρη της, Αφροδίτη Λιάντου και την παρέα τους.

Μετά από τη δύσκολη περίοδο που περάσαμε, η Εβελίνα Παπούλια έχει ανάγκη από χαλάρωση και ξεκούραση αλλά και να περάσει ποιοτικό χρόνο με την μονάκριβη κόρη της, η οποία ήρθε από το εξωτερικό. Μητέρα και κόρη απολαμβάνουν τις βουτιές τους στην πανέμορφη κωμόπολη της Αργολίδας, πάντα προσέχοντας και κρατώντας αποστάσεις ασφαλείας.

«Ένα υπέροχο καλοκαίρι! Εύχομαι με σύνεση να έχουμε και έναν υπέροχο χειμώνα… προσοχή και αγάπη στους συνανθρώπους μας! Ο COVID-19 υπάρχει γύρω μας… μην το ξεχνάμε… είναι ο αόρατος εχθρός μας δυστυχώς… Να μου προσέχετε φιλαράκια μου» έγραψε η Εβελίνα Παπούλια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Ερμιόνη.Πηγή: true.gr