Ο Δημήτρης Ιτούδης μαζί με την ομάδα της Εθνικής Ελλάδας στο μπάσκετ έχουν «τραβήξει» όλα τα βλέμματα και τον θαυμασμό των Ελλήνων για την παρουσία τους στην Ευρώπη.

Ο Δημήτρης Ιτούδης διετέλεσε βοηθός του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, όταν ήταν προπονητής του Παναθηναϊκού, και βρισκόταν στην ομάδα από τη σεζόν 1999-2000 μέχρι και τη σεζόν 2011-2012 και εκ τότε σημειώνει μία σημαντική πορεία στο χώρο του μπάσκετ ως προπονητής.

Στις 18 Μαρτίου 2022, ανακοινώθηκε ότι αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της Εθνικής Ελλάδας Ανδρών, ώστε να την καθοδηγήσει στο Ευρωμπάσκετ 2022 και στις 19 Ιουνίου 2022, ανακοινώθηκε από την Φενέρμπαχτσε, για τα επόμενα τρία χρόνια.

Δημήτρης Ιτούδης: Ποια είναι η σύζυγός του

Ωστόσο, ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδος κρατά μακριά από τα «φώτα» την οικογένειά του και επιλέγει να μιλά στις κάμερες μόνο για τη δουλειά του. Για όσους δεν το γνωρίζουν εδώ και περίπου 20 χρόνια είναι παντρεμένος με την Μαρία Εμμανουηλίδου, με την οποία έχει αποκτήσει μια υπέροχη κόρη.

Ο ίδιος δεν είναι λίγες οι φορές που έχει μοιραστεί φωτογραφίες με την σύζυγό του στο Instagram. Να αναφέρουμε πως σε συνέντευξη του, ο Δημήτρης Ιτούδης είχε ευχαριστήσει δημόσια την Μαρία Εμμανουηλίδου και την κόρη τους αναφέροντας: «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στη σύζυγο και την κόρη μου. Πρώτα όμως τους οφείλω ένα μεγάλο συγγνώμη. Λυπάμαι που έχασα τόσες ώρες μαζί τους. Όμως καταλαβαίνουν».

Πηγή : enimerotiko.gr

Πηγή: true.gr