Σε πελάγη ευτυχίας πλέει το όμορφο μοντέλο αλλά και ο σύντροφός της.

Το αγοράκι της ήρθε στον κόσμο και την ευχάριστη είδηση αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, σύντροφός της, Γιάννης Κουκουνάκης.

Ο ίδιος μάλιστα δημοσίευσε και την πρώτη φωτογραφία του γιο τους, γράφοντας με χαρά «Ο γιος μου».

Όταν έγινε γνωστή η είδηση της εγκυμοσύνης της, η Εύα Λάσκαρη είχε μιλήσει δημόσια για τις δυσκολίες που είχε αντιμετωπίσει.

«Είμαστε πολύ καλά, από την αρχή είμαστε πολύ καλά! Είμαστε περίπου δύο χρόνια μαζί και θέλαμε από την αρχή αυτό το παιδάκι… Ήθελα και εγώ αδερφάκι για τον Παναγιώτη… Εντάξει ανυπομονώ αλλά και αγχώνομαι.

Τα τελευταία δύο χρόνια ήταν πολύ περίεργα γενικά, έχασα τη μαμά μου τον Ιούνιο και από την αρχή που γνώρισα τον Γιάννη ήταν πολύ περίεργη η ζωή μας. Τις πρώτες εβδομάδες, δεν ήξερα καν ότι ήμουν έγκυος απλά νόμιζα και περίμενα να έχω μεγαλύτερη καθυστέρηση για να κάνω το τεστ. Έκανα γυμναστική και είχα τρομερά μεγάλη αιμορραγία. Όταν ο γιατρός με είδε που είπε ότι δεν πιστεύει ότι θα κρατήσω αυτό το παιδί», είχε πει η ίδια.

Μανούλα για δεύτερη φορά έγινε η Εύα Λάσκαρη

Γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι

Το αγοράκι της ήρθε στον κόσμο και την ευχάριστη είδηση αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, σύντροφός της και μπαμπάς του παιδιού, Γιάννης Κουκουνάκης.

Η πρώτη φωτό του μωρού

To ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας

Πηγή: true.gr