Σάλο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είχε προκαλέσει μια δήλωση της εκπροσώπου της Αλβανίας στη φετινή Eurovision, όπου είχε αποκαλύψει ότι είχε δείρει δύο Ελληνίδες. Η Άντζελα Περιστέρη με καταγωγή από την Κορυτσά πρόκειται να εκπροσωπήσει σήμερα την Αλβανία στον Β’ ημιτελικό της Eurovision με το τραγούδι «Κarma». (Διάβασε εδώ τη δήλωση της τραγουδίστριας)

Το πρωί της Πέμπτης, λίγες ώρες πριν την εμφάνιση στη σκηνή της του Ahoy Arena στο Ρότερνταμ, η εκπρόσωπος της Αλβανίας επανατοποθετήθηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Ευτυχείτε».

«Με είχαν καλέσει για να μιλήσουμε για την ελληνική μουσική και τον ρατσισμό. Φυσικά με ρώτησαν για ένα συγκεκριμένο γεγονός που μου έχει συμβεί στην Ελλάδα στην αρχή όταν είχα έρθει» σημείωσε χαρακτηριστικά η Άντζελα Περιστέρη στην πρωινή εκπομπή. «Έχω νιώσει ρατσισμό στην αρχή και το είπα και στη συνέντευξη που είχαμε στο στούντιο. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μπορούμε να κρίνουμε έναν λαό από δυο, τρία άτομα που αυτά τα άτομα υπάρχουν σε όλο τον κόσμο».

«Ήμουν στα μπουζούκια και μου είχαν επιτεθεί δύο κοπέλες λόγω της Αλβανικής καταγωγής μου και μου είχαν πετάξει και ένα αντικείμενο. Οπότε είχα αντιδράσει και γω λίγο με την κατάσταση» πρόσθεσε η εκπρόσωπος της Αλβανίας στην Eurovision 2021.

Πηγή : tlife.gr

Πηγή: true.gr