Η μικρή Φίφη μεγάλωσε και φωτογραφίζεται και χαζεύει κόσμο. Λατρεύουμε Εύη Δαέλη!

Ρε την μικρή Φίφη απο την σειρά Ευτυχισμένοι Μαζί, πως μεγάλωσε έτσι θα πει κάποιος που έχει να την δει πολύ καιρό. Εμείς φταίμε που σας φέρνουμε την Εύη Δαέλη πιο καuτn απο ποτέ και εσείς βλέπετε βλακείες.

Υπάρχει μωρέ τίποτα πιο όμορφο απο αυτό το κορίτσι. Αυτό το κορίτσι που μεγάλωσε μαζί μας και πλέον ολόκληρη γυναίκα καταφέρνει για πλάκα να μας αναστατώνει!

Η αγαπημένη ηθοποιός όταν δεν ασχολείται με την τηλεόραση και το θέατρο, κάνει το μοντέλο και μάλιστα με πολύ μεγάλη επιτυχία. Για να μην σας πούμε μάλιστα, με τεράστια επιτυχία!

Η Εύη Δαέλη μπορεί να έγινε γνωστή απο τον ρόλο της μικρής Φίφης πριν απο 15 χρόνια μέσα απο το Mega και το Ευτυχισμένοι Μαζί, μην νομίζετε όμως ότι έχει μεγαλώσει και την έχουν πάρει τα χρόνια.

26 χρονών μπουμπούκι είναι που ξέρει και αναστατώνει τον αντρικό πληθυσμό χωρίς να χρειαστεί να προβεί σε ακρότητες. Απλά να φωτογραφηθεί πρέπει και όταν αυτό γίνεται τότε έρχεται και πανζουρλισμός.

Τελευταίο παράδειγμα οι νέες φωτογραφίες που ανάρτησε στο instagram και τρέλανε ομαδικά 114k ακόλουθους! Έτσι για πλάκα! Απολαύστε την σε 3 φωτογραφίες φωτιά!

Πηγή: tvfreaks.gr

Πηγή: true.gr