Λίγες εβδομάδες μετά το τέλος της εκπομπής Έλα Χαμογέλα με τη Σίσσυ Χρηστίδου για την φετινή σεζόν, στην οποία συμμετέχει τα τελευταία τρία χρόνια, και πριν φύγει για τις καλοκαιρινές διακοπές του, ο Κωνσταντίνος Βασάλος μίλησε στον Γρηγόρη Μπάκα για όλα… μέσα από το αυτοκίνητό του!

Μεταξύ άλλων, ο personal trainer αναφέρθηκε…

… στην αλλαγή που έκανε στα μαλλιά του: Έπρεπε κάτι να κάνω. Πολύ καιρό έβαζα ζελέ για να κάθονται τα μαλλιά μου πίσω. Μια μέρα βγήκα από το ντους και είπα ότι θα βγω έτσι έξω. Δεν είναι περμανάντ, το μαλλί μου το φυσικό είναι.

… στη συνεργασία του με τη Σίσσυ Χρηστίδου στο Έλα Χαμογέλα: Φέτος ήταν η καλύτερη χρονιά μας, γιατί έχουμε δέσει πια σαν ομάδα. Πήγαμε καλύτερα από τις δύο προηγούμενες χρονιές. Για την επόμενη σεζόν κανείς δεν ξέρει. Είναι όλα πολύ ρευστά στην τηλεόραση. Θα ήθελα να είμαι με τη Σίσσυ, είναι προτεραιότητα. Είμαστε σαν οικογένεια.

… στο ενδεχόμενο να δημιουργήσει οικογένεια με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Ο γάμος δεν είναι κάτι που έχω στο μυαλό μου ότι πρέπει να γίνει οπωσδήποτε για να κάνω οικογένεια. Αν προκύψει ένα παιδί στην πορεία παντρεύεσαι. Αν είναι να έρθει, ας έρθει. Υπάρχει σαν σκέψη και μου έρχεται ωραία εικόνα όταν το σκέφτομαι.

… στην απάντηση που θα έδινε αν του γινόταν πρόταση να πάει στο Survivor All Star: Θα το σκεφτόμουν. Είμαι σε μία εκπομπή και δεν είναι σωστό και επαγγελματικό να τα παρατήσω όλα για να πάω στο Survivor. Αν έρθει αυτή η στιγμή του χρόνου και είναι όλα ιδανικά γιατί όχι;
Πηγη okmag

Πηγή: true.gr