Φήμες που δεν έχει επιβεβαιώσει αλλά ούτε και διαψεύσει κανείς από τους δυο και που όμως φουντώνουν συνεχώς, ειδικά μετά την χθεσινή κοινή τους φωτογραφία που ήρθε στο φως της δημοσιότητας από παπαράτσι. Μέχρι στιγμής το μόνο που γνωρίζουμε σίγουρα και 100% είναι πως η Δέσποινα Βανδή έχει έρθει πολύ κοντά με τον ηθοποιό Βασίλη Μπισμπίκη μετά τον χωρισμό της από τον Ντέμη Νικολαΐδη.

Το καλοκαίρι του 2020 ο Αργύρης Αγγέλου και ο Βασίλης Μπισμπίκης συμμετείχαν στη θεατρική παράσταση ο Συλλέκτης. Ο Αργύρης και η Δέσποινα είναι πολύ καλοί φίλοι και δεν είναι απίθανο η γνωριμία τους να έγινε λίγο μετά τη συνεργασία αυτή.

Όλοι μαζί άρχισαν να κάνουν καλή παρέα με τις φήμες να αναφέρουν πως ανάμεσα στην τραγουδίστρια και τον ηθοποιό υπάρχει κάτι παραπάνω από μια απλή φιλία.

Η περσόνα του Instagram, Soula Glamorous έβαλε τέλος στις φήμες αυτές, αναφέροντας μέσα από το account της πως δεν υπάρχει κάτι ανάμεσα στη Δέσποινα και τον ηθοποιό (αποκαλύπτοντας μάλιστα το όνομά του) πέρα από καλή φιλία.

Όπως είπαμε, όμως και πριν, όσα έρχονται στην δημοσιότητα ανά τακτά χρονικά διαστήματα ανατρέπουν μόνο τις φήμες να σβήσουν δεν αφήνουν…

Τέλος πάντων, πριν από λίγες ημέρες η Δέσποινα Βανδή βρέθηκε με τον Βασίλη Μπισμπίκη στην Αθήνα, βόλτα στα μαγαζιά, και αργότερα κάθισαν για έναν καφέ. Η τραγουδίστρια εκείνο το βράδυ δημοσίευσε ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram φωτογραφίζοντας το μαγαζί χωρίς όμως να κάνει κάποιο tag για να γνωστοποιήσει πως δίπλα της βρισκόταν ο ηθοποιός.

Η ανάρτηση της Δέσποινας Βανδή

Πηγή: youweekly.gr

Πηγή: true.gr