Τέσσερεις μήνες αφότου έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, η Κατερίνα Στικούδη μοιράστηκε ένα τρυφερό στιγμιότυπο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τον γιο της Βύρωνα.

Η Κατερίνα Στικούδη δημοσίευσε μια φωτογραφία του μικρού Βύρωνα, στην οποία διακρίνεται το πρόσωπό του ενώ το μεγαλύτερο μέρος της καλύπτουν οι πατούσες του.


Πρόσφατα η Κατερίνα Στικούδη είχε δηλώσει για τον γιο της ότι είναι ένα πολύ ανεπτυγμένο παιδί που φοράει ήδη ρούχα για παιδιά 9 μηνών!

«Δε θέλω να μιλάω πάρα πολύ για αυτόν (τον γιο μου) γιατί δεν το γνωρίζει ακόμα. Όταν αρχίσει να αντιλαμβάνεται και να μεγαλώνει σιγά σιγά νομίζω ότι και εγώ θα τοποθετούμαι δημόσια με μεγαλύτερη άνεση. Αυτό που έχω να πω ότι είναι ένα πολύ χαρούμενο μωράκι. Ασχολούμαι όσο περισσότερο γίνεται, να του τραγουδάω, να κάνω αυτά που πρέπει να κάνω, αλλά θέλω να είμαι ψύχραιμη, ήρεμη, έχει και έναν εξαιρετικό πατέρα, είναι πάρα πολύ τυχερός σε αυτό το κομμάτι. Νομίζω τώρα που έχουμε κλείσει 3,5 μήνες είμαστε σε έναν πολύ καλό δρόμο αλλά αλλάζει συνεχώς, μέρα με τη μέρα, μεγαλώνει πάρα πολύ γρήγορα, φοράμε ρούχα για εννέα μηνών παιδάκια, επτά. Τα μάτια του είναι ανοιχτά αλλά μετά τον έκτο μήνα νομίζει πως θα δείξει. Έχει μια δόση σμαραγδί» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

πηγη: thecaller.gr

Πηγή: true.gr