Η Εριέττα Κούρκουλου, η οποία μετά από αρκετές προσπάθειες είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί, αποκάλυψε τον γιατρό ο οποίος την βοήθησε να μείνει έγκυος. Ταυτόχρονα εξέφρασε την στήριξή της στο πρόσωπό του, καθώς ήταν αυτός που την βοήθησε να μείνει έγκυος.

Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Πάντο, ο οποίος βρέθηκε στο στόχαστρο πριν από λίγους μήνες με αφορμή το Συνέδριο Γονιμότητας και το σκληρό βίντεο που προβλήθηκε προκαλώντας θύελλα από αρνητικά σχόλια. Από τα πυρά και την κριτική δεν γλίτωσε ο γενικός γραμματέας Ελληνικής Εταιρείας αναπαραγωγικής Ιατρικής.

Λίγους μήνες αργότερα, η Εριέττα Κούρκουλου αποφάσισε να στηρίξει δημόσια τον γιατρό της δημοσιεύοντας μια φωτογραφία στο ιατρείο του με τον σύζυγό της Βύρωνα Βασιλειάδη.

Η ανάρτηση της Εριέττας Κούρκουλου:

«Είναι ο άνθρωπος πίσω από το ατυχές σποτάκι, του οποίου την προσέγγιση κατακρίναμε όλοι. Είναι ο άνθρωπος που ήταν υπεύθυνος για το συνέδριο που ποτέ δεν έγινε, αλλά ελπίζω να γίνει σύντομα, κάτω από τις σωστές προϋποθέσεις. Είναι όμως και ο άνθρωπος που μας χάρισε το παιδί μας και γι´ αυτό, του χρωστάμε τα πάντα.

Αυτή η ανάρτηση δεν έχει σκοπό να φέρει δουλειά στον συγκεκριμένο γιατρό, αρχικά γιατί δεν το χρειάζεται και δεύτερον, γιατί κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και σε κάθε άνθρωπο ή ζευγάρι που προσπαθεί για παιδάκι, ταιριάζει κάτι διαφορετικό (όπως επισημαίνω σε όποιον με ρωτάει).

Κάνω αυτή την ανάρτηση, γιατί πιστεύω ότι δεν πρέπει να ισοπεδώνονται όλα για ένα λάθος. Ο κος Πάντος έχει χαρίσει χιλιάδες παιδιά σε ανθρώπους που είχαν χάσει κάθε ελπίδα να γίνουν γονείς και είναι από τους καλύτερους επιστήμονες στην χώρα.

Για αρκετό καιρό, δεν αισθανόμουν άνετα να κάνω αυτή την ανάρτηση λόγω της δημόσιας κατακραυγής που υπέστη, αλλά αυτό το προφίλ το άνοιξα για να λέω αλήθειες και ο κος Πάντος είναι μέρος της δικιάς μας, πιο όμορφης αλήθειας».

πηγη: thetoc.gr

Πηγή: true.gr