Η Εριέττα Κούρκουλου διανύει τον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης και ανυπομονεί να κρατήσει τον γιο της στην αγκαλιά της. Μόνο που συνέβη κάτι που τη σύγχυσε και θέλησε να το μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η όμορφη Εριέττα η οποία έχει αφιερώσει τη ζωή της στη διάσωση των αδέσποτων και όσων ζώων έχουν ανάγκη από τρυφερότητα και προστασία, ανέβασε φωτογραφία της με φουσκωμένη κοιλίτσα καθώς είναι τελειόμηνη στην εγκυμοσύνη της, όμως ήθελε με τη συγκεκριμένη ανάρτηση να εκφράσει την απόγνωσή της για όσα συμβαίνουν γύρω μας αλλά και για κάποιες συμβουλές που προφανώς δεν τη βρίσκουν καθόλου σύμφωνη.

«Με όλο τον σεβασμό, είσαι στον 9ο μήνα εγκυμοσύνης. Είναι κρίμα να βλέπεις εικόνες που μπορεί να σε στενοχωρήσουν! Και τα αδέσποτα έχουν μικρόβια βρε κοπέλα μου…» Με όλο τον σεβασμό, δεν σταματάει ο κόσμος γύρω μου επειδή έτυχε να είμαι έγκυος. Τις τελευταίες μέρες, έχει ξεκινήσει ένας πόλεμος στην Ουκρανία με εκατοντάδες αθώα θύματα, μεταξύ των οποίων και πολλά παιδάκια.

Προέκυψε παράλληλα και η ανάγκη να τρέξουμε στην Σπάρτη, μήπως προλάβουμε να σώσουμε κάποια από τα ζώα που ήταν τόσο καιρό φυλακισμένα σε αυτό το κολαστήριο!

Άσχημες εικόνες υπάρχουν παντού και όταν μαθαίνει κανείς να μην κλείνει τα μάτια του σε αυτές, δεν μπορεί να ησυχάσει, μέχρι να σιγουρευτεί ότι έχει δώσει όλο του το είναι για να τις αλλάξει. Ναι είμαι έγκυος, αλλά δεν εξέλαβα ποτέ την εγκυμοσύνη μου ως αδυναμία. Αντιθέτως, είμαι και αισθάνομαι πιο δυνατή από ποτέ! Όσο για τη «βρομιά» των ζώων; Δεν υπάρχει βρομιά στη φύση! Την βρομιά τη δημιουργεί μόνο ένα είδος και αυτό είναι ο άνθρωπος.

Καλό θα ήταν να σταματήσουμε να μεταδίδουμε ξεπερασμένες νοοτροπίες και να μάθουμε επιτέλους να αξιολογούμε αυτά που μας λένε… ακόμα και οι γιατροί. Το ότι θα γίνω σύντομα μητέρα, δεν αναιρεί τα υπόλοιπα στοιχεία του εαυτού μου, ούτε αποδυναμώνει τους στόχους που είχα πάντα, ή το πάθος μου να πολεμήσω για τα πιστεύω μου. Το ότι θα γίνω σύντομα μητέρα, με παρακινεί να δουλέψω ακόμα πιο σκληρά, καταδικάζοντας κάθε είδους αδικία και μοιράζοντας ακόμα περισσότερη αγάπη σε όποιον το έχει ανάγκη».

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία:


Πηγή : gossip-tv.gr

Πηγή: true.gr