Ένας εργολάβος, εξοργισμένος για το γεγονός ότι η κυβέρνηση δεν του δίνει εδώ και δύο χρόνια δημόσια έργα, πήγε στο αρμόδιο υπουργείο και απείλησε τους υπαλλήλους με έναν πύθωνα που είχε πάρει μαζί του!

Δεν έφτασε απλά στα άκρα, αλλά τα ξεπέρασε κιόλας ένας εξοργισμένος εργολάβος, που πήγε στη δημόσια κτηματική υπηρεσία της Δυτικής Ιάβας, στην Ινδονησία, έχοντας μαζί του τον πύθωνά του, για να τους απειλήσει, που δεν του έδιναν για δύο χρόνια να αναλάβει κάποιο δημόσιο έργο!

Ο άνδρας, 54 ετών, ονόματι Τζουχαέντι, ζητούσε από τους υπαλλήλους να μάθει γιατί τον έχουν στην… απ’ έξω, ενώ την ίδια στιγμή ξετύλιγε το τεράστιο φίδι!

Σύμφωνα με ΜΜΕ της χώρας, ο Τζουχαέντι τρελάθηκε, πραγματικά, μετά και την τελευταία απόρριψη στις προτάσεις του να αναλάβει κάποιο τεχνικό πρότζεκτ. Η απόρριψη έγινε την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου. Μέσα στο σαββατοκύριακο ο 54χρονος… φούντωνε και κατέστρωσε το σχέδιο. Την περασμένη Δευτέρα, λοιπόν, πήρε αγκαλιά τον τετράμετρο πύθωνά του και πήγε στο αρμόδιο υπουργείο!

«Θα μου δώσετε τη δουλεία ή όχι; Δύο χρόνια δεν μου έχετε δώσει μια δουλειά», ακούγεται να λέει ο 54χρονος στο βίντεο.

«Εάν υπάρχει δουλειά, την κάνουν άλλοι και όχι εγώ», φωνάζει. «Εάν και αυτήν τη δουλειά την κάνει κάποιος άλλος, θα έχετε να κάνετε μαζί μου», ουρλιάζει, πάντα με το φίδι… παρέα.

Όλο αυτό, βέβαια, μόνο σε καλό δεν του βγήκε και μάλλον δεν θα ξαναπάρει ποτέ δημόσιο έργο. Οι τρομοκρατημένοι υπάλληλοι κάλεσαν την αστυνομία, η οποία και συνέλαβε τον έξω φρενών άνδρα, ενώ κατάσχεσε και το φίδι.

Πηγή: true.gr