Μεταξύ αυτών που επωφελήθηκαν είναι μάνατζερ, γραμματείς και εργαζόμενοι στην αποθήκη.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος μιας εταιρείας που εδρεύει στο Μάντσεστερ έχει κάνει 74 εργαζόμενους εκατομμυριούχους, αφού έδωσε συνολικά 1 δισεκατομμύριο λίρες στους υπαλλήλους σε μετοχές.

Ο Matt Moulding, που ίδρυσε τη The Hut Group στο Μάντσεστερ, έχει προσφέρει μετοχές σε περίπου 430 εργαζόμενους στην εταιρεία του τα τελευταία 10 χρόνια.

Ανάμεσα σε αυτούς τους υπαλλήλους είναι οδηγοί, αποθηκάριοι και γραμματείς της εταιρείας, δηλαδή θέσεις εργασίας που συχνά παραβλέπονται όταν διατίθενται μπόνους, όπως αναφέρει η Metro.

Ως αποτέλεσμα της αύξησης της αξίας των μετοχών, 74 εργαζόμενοι στην εταιρεία έχουν ήδη γίνει εκατομμυριούχοι, είπε.

Ο κ. Molding, ο οποίος σκοπεύει να δωρίσει ολόκληρο το μισθό του σε φιλανθρωπικούς σκοπούς, είδε τη ζωή του να αλλάζει μετά την ανάπτυξη του The Hut Group σε μία από τις μεγαλύτερες τεχνολογικές εταιρείες της Βρετανίας.

Το δικό του μερίδιο, 25%, αξίζει περίπου 1,6 δισ. Λίρες (περίπου 1,8 δισ. Ευρώ).

Ένας από τους ανθρώπους της εταιρείες που επωφελήθηκαν είναι ένας οδηγός που έχει συγκεντρώσει 40.000 λίρες, εκτός από τους μισθούς του τα τελευταία δύο χρόνια εργασίας επιτρέποντάς του να αγοράσει ένα νέο αυτοκίνητο και να μεταφέρει την οικογένειά του στις διακοπές στις ΗΠΑ και τον Καναδά, αναφέρει στη Mirror.

Πηγή: true.gr