Επιβάτισσα αποστομώνει δημοσιογράφο: «Δεν τα έχουμε με τους απεργούς, το νομοσχέδιο είναι σφαγείο», ανέφερε χαρακτηριστικά η ίδια.

Στο πλευρά των απεργών στέκονται οι επιβάτες των πλοίων που ήταν να ταξιδέψουν σήμερα στα νησιά της Ελλάδας και αναγκάστηκαν να ακυρώσουν το ταξίδι τους. Παρά την ταλαιπωρία που υπέστησαν όπως μπορείτε να δείτε και στα παρακάτω videos, τάχθηκαν υπέρ των κινητοποιήσουν σήμερα.

Επιβάτισσα αποστομώνει δημοσιογράφο: Οι αναφορές των επιβατών
«Αυτοί είναι μάγκες και κάνουν απεργία με αυτές τις συνθήκες. Δεν θα πάω Σαντορίνη, δεν θα πάω πουθενά και θα καθίσω δίπλα τους, μαζί τους», είπε η πρώτη κυρία, ενώ μία άλλη συμπλήρωσε: «Οι εργαζόμενοι έχουν απόλυτο δίκιο και εμείς εργαζόμενοι είμαστε».


Λίγο αργότερα, μία επιβάτισσα τόνισε: «Καλά κάνουν οι άνθρωποι και κάνουν την απεργία τους. Μπράβο», με μία άλλη να είναι πιο καυστική: «Εμείς δεν τα βάζουμε με τον κόσμο που κάνει απεργία. Τα βάζουμε με τους πλοιοκτήτες που δεν ενημερώνουν. Εμείς δεν τα έχουμε με τους εργαζόμενους, εργαζόμενοι είμαστε όλοι. Το νομοσχέδιο είναι σφαγείο».

Ακολουθούν σχετικά βίντεο, με δηλώσεις επιβατών:
Όπως καταλαβαίνει κανείς, βλέποντας τα παραπάνω videos, οι επιβάτες δεν τα είχαν με όσους απεργούσαν αλλά με τις εταιρίες που δεν τους είχαν ενημερώσει. Άλλες έλεγαν οτι τα δρομολόγια θα γίνουν κανονικά και άλλες οτι δεν γνωρίζουν αν όντως θα γίνουν

Μάλιστα μία επιβάτισσα στο Open είπε ότι η κίνηση των εταιριών να αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο να γίνουν τα δρομολόγια παρά την απεργία, ήταν για να ασκηθεί πίεση στους εργαζομένους.

Πηγή: true.gr