Οι Αρχές εξετάζουν και αυτό το προφίλ ενώ δεν αποκλείεται η 35χρονη, που φέρεται να είναι η δράστις της επίθεσης με το βιτριόλι, να παρακολουθούσε από εκεί τον σύντροφό της.

Και δεύτερο προφίλ στο Facebook με ψεύτικο όνομα φέρεται να είχε η 35χρονη κατηγορούμενη για την επίθεση με το βιτριόλι στην Ιωάννα.

Μάλιστα το όνομα του λογαριασμού είναι ακριβώς το ίδιο με το όνομα που επικαλέστηκε όταν κάλεσε στην εταιρία ραδιοταξί.

Η 35χρονη έκανε like στις φωτογραφίες της Ιωάννας από το πραγματικό της προφίλ.

Στο πραγματικό της προφίλ η φερόμενη ως δράστις φαίνεται να είχε μια ευτυχισμένη και γεμάτη ζωή με τις εξόδους και τα ταξίδια της, παντού χαμογελαστή και περιποιημένη.

Όμως όπως αναφέρει το Star, είχε και ένα δεύτερο προφίλ με το ψευδώνυμο «Κωνσταντίνα Χ», κάτι που εξετάζουν οι Αρχές

Αυτός ο λογαριασμός δεν εμφανίζεται στο προφίλ της Ιωάννας, ενώ δεν υπάρχει ούτε like αλλά ούτε σχόλιο.

Δεν αποκλείεται μέσα από αυτό το προφίλ να παρακολουθούσε κυρίως τον σύντροφό της.

Το ψευδώνυμο δεν ήταν καθόλου άγνωστο στους άνδρες της Ασφάλειας που χειρίστηκαν την υπόθεση.

Με το ίδιο ακριβώς ψευδώνυμο, η κατηγορούμενη είχε καλέσει ταξί για να τη μεταφέρει στο σημείο της επίθεσης, όπου είχε παρουσιαστεί ως Ελληνοαμερικανίδα.

Και δεύτερο προφίλ στο Facebook με ψεύτικο όνομα φαίνεται να είχε η κατηγορούμενη για την επίθεση με το βιτριόλι στην Ιωάννα. Μάλιστα το όνομα του λογαριασμού είναι ακριβώς το ίδιο με το όνομα που επικαλέστηκε όταν κάλεσε στην εταιρία ραδιοταξί.

Η 35χρονη με το πραγματικό της προφίλ παρουσίαζε μια ευτυχισμένη και γεμάτη ζωή. Από αυτό το προφίλ έκανε like στις φωτογραφίες της Ιωάννας. Όμως σύμφωνα με πληροφορίες, είχε και ένα δεύτερο προφίλ με το ψευδώνυμο «Κωνσταντίνα Χ».

«Από τα τέλη Ιανουαρίου μία γυναίκα παρακολουθούσε τη γειτονιά της Ιωάννας»

Αυτός ο λογαριασμός δεν εμφανίζεται στο προφίλ της Ιωάννας, ενώ δεν υπάρχει ούτε like αλλά ούτε σχόλιο. Μέσα από αυτό το προφίλ φαίνεται να παρακολουθούσε κυρίως τον σύντροφό της.

Το ψευδώνυμο δεν ήταν καθόλου άγνωστο στους άνδρες της Ασφάλειας που χειρίστηκαν με επιτυχία την υπόθεση. Με το ίδιο ακριβώς ψευδώνυμο, η κατηγορούμενη είχε καλέσει ταξί για να τη μεταφέρει στο σημείο της επίθεσης, όπου είχε παρουσιαστεί ως Ελληνοαμερικανίδα.

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και ο Βαγγέλης Γκούμας εξασφάλισε ένα δεύτερο ηχητικό ντοκουμέντο της κατηγορούμενης με την εταιρία ταξί. Μάλιστα, απέφυγε να δώσει τον αριθμό του κινητού της τηλεφώνου λέγοντας ότι είναι απο την Αμερική και ουσιαστικά δε λειτουργεί.

Κατά τη συνομιλία της, η γυναίκα ισχυρίστηκε ότι δεν θυμόταν τον αριθμό τηλεφώνου της και πρόσθεσε ότι «δεν πιάνει λόγω του ότι δεν το έχει ενεργοποιήσει για Ελλάδα».

Οι Αρχές έχουν βάλει στο μικροσκόπιο το κινητό της 35χρονης αλλά και τον υπολογιστή της αναζητώντας νέα στοιχεία.

Πηγή: true.gr