Δεν χάνονται τα μεγάλα ταλέντα αγαπητές φίλες και φίλοι, ακόμα κι αν δυσκολευτούν λίγο λόγω των ατυχών συνθηκών και της ζήλιας των ανθρώπων. Χρειάστηκε ένα στοχευμένο σαμποτάζ από πλευράς ΕΛΑΣ ώστε να μην μπορέσει ο Αναστάσιος «Αγάπη Μόνο» Ποτσέπης να σταδιοδρομήσει στις τάξεις της ως ειδικός φρουρός, ίσως όμως να έχει μία δεύτερη ευκαιρία σε μία άλλη υπηρεσία της ΕΛΑΣ.

Πολύ πρόσφατα, η Ελληνική Αστυνομία δημοσίευσε τους πίνακες με όσους έχουν τα απαραίτητα τα προσόντα και τις προϋποθέσεις για να γίνουν συνοριοφύλακες ορισμένου χρόνου σε όλη την επικράτεια. Κοιτώντας τους πίνακες για τα νησιά (μεταξύ άλλων, Σάμο, Χίο, Λέρο, Σύμη και ποιος ξέρει πόσα άλλα), βλέπουμε ότι ένα πολύ γνώριμο όνομα έχει κάνει αίτηση για την πρόσφατη προκήρυξη και μάλιστα είναι και αρκετά ψηλά στην κατάταξη:


Σε περίπτωση που έχετε αμφιβολίες, είναι ο Ποτσέπης της καρδιάς μας, όπως επιβεβαιώνεται και από την περσινή, άτυχη προκήρυξη:

Αν θέλετε τη γνώμη μας, η δραστηριότητά του στο Instagram δείχνει ότι είναι πανέτοιμος να επιβλέψει τα σύνορα της χώρας μας:

Γενικά πλέον φαίνεται έτοιμος όχι μόνο για συνοριοφύλακας, αλλά τουλάχιστον για πρωθυπουργός:

Πηγη luben.tv

Πηγή: true.gr