Σηκώθηκε από τη θέση του

Στα δικαστήρια της Ευελπίδων εκδικάστηκε σήμερα 11/11 η αγωγή που έχει κάνει ο Μάρκος Σεφερλής στην Έλενα Ακρίτα, για ηθική βλάβη εξαιτίας ενός κειμένου της – δείτε εδώ χαρακτηριστικά. Σύμφωνα με την εκπομπή «Super Κατερίνα» κατά τη διάρκεια της δίκης εξετάστηκαν δύο μάρτυρες, τόσο από την πλευρά του ηθοποιού, όσο και από αυτήν της τηλεκριτικού.

Ένταση μέσα στο δικαστήριο

Όπως λοιπόν ειπώθηκε στην εκπομπή, κατά της διάρκεια της δίκης, χρησιμοποιήθηκαν λέξεις και ατάκες από τις παραστάσεις του ηθοποιού, ως επιχειρηματολογία, ότι ήθελαν να ψέξουν διάφορες κοινωνικές ομάδες.

Ο Μάρκος Σεφερλής ακούγοντας αυτά, εκνευρίστηκε πάρα πολύ και η συνάδελφός του, Αρετή Ζαχαριάδου, είπε ότι εκείνος είναι δίπλα σε όλους και είναι ο μόνος που δίνει δωρεάν εισιτήρια σε ευπαθείς ομάδες.

Επίσης, η Έλενα Ακρίτα, παρουσίασε κάποια λόγια από θεατρικό απόσπασμα πριν από 25-30 χρόνια, όπου ο Μάρκος Σεφερλής συμμετείχε ως απλός ηθοποιός και δεν είχε γράψει, ούτε σκηνοθετήσει την παράσταση. Υπήρχε λοιπόν, προσπάθεια να μεταφερθεί ως δική του δουλειά και εκεί, σηκώθηκε όρθιος, με την δικηγόρο του να υπογραμμίζει ότι αυτά τα λόγια ήταν άλλου δημιουργού.

Τι συνέβη μεταξύ Ακρίτα και Σεφερλή και ξεκίνησαν ολα

Όλα ξεκίνησαν όταν εκείνη είχε δημοσιεύσει ένα κείμενο για την παράσταση «Ζητείται ψεύτης» την οποία ετοίμαζε και η οποία τελικά δεν έγινε ποτέ. Ο Μάρκος Σεφερλής έδωσε το «παρών» στα δικαστήρια από νωρίς, έχοντας στο πλευρό του τη συνάδελφό του Αρετή Ζαχαριάδου, ενώ στην αγωγή του ζητά 100.000 ευρώ από την Έλενα Ακρίτα.

«Υπήρχαν αναβολές και καθυστερήσεις λόγω κορωνοϊού. Σήμερα όμως θα εκδικαστεί η υπόθεση. Ο Μάρκος Σεφερλής ζητά την αποκατάσταση της ηθικής βλάβης», είπε ο δικηγόρος του, κ. Σαρρής.

Πηγή: youweekly.gr

Πηγή: true.gr