Ιδιαίτερα ενοχλημένος δείχνει να είναι ο Γιώργος Λιανός με τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι νόσησε από κορονοϊό.

Μετά την αποκάλυψη αποκάλυψη πως ο Γρηγόρης Αρναούτογλου βρέθηκε θετικός στον covid πολλά ήταν τα δημοσιεύματα που ανέφεραν πως και ο συμπαρουσιαστής του στο ραδιόφωνο Γιώργος Λιανός έχει βρεθεί θετικός. Ο ίδιος ωστόσο χωρίς να επιβεβαιώση αλλά ούτε και να διαψεύσει την είδηση μιλώντας στην ραδιοφωνική του εκπομπή, δεν έκρυψε την ενόχλησή του.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιανός σε ιδιαίτερα έντονο ύφος ανέφερε πως δεν απαντά σε σχετικές ερωτήσεις δημοσιογράφων επικαλούμενος το προσωπικό απόρρητο και τονίζοντας πως για να τον ακούν είναι καλά και θα πρέπει να ασχολούμαστε μόνο με εκείνους που περνάνε τον covid βαριά.

«Xθες κάποιοι πήραν την πρωτοβουλία για θέμα το οποίο είναι ιατρικό και επομένως είναι προσωπικό δεδομένο. Τελεία. Δηλαδή αυτό μου εξήγησαν τουλάχιστον και κάποιοι νομικοί με τους οποίους έχω σχέση. Πήραν την πρωτοβουλία να με βγάλουν ότι έχω κορονοϊό. Χωρίς αυτή τη στιγμή να λέω ότι δεν έχω αλλά και χωρίς να λέω ότι έχω. Γιατί είναι δικαίωμα μου, είναι προσωπικό μου δεδομένο» είπε.

«Από τη στιγμή που ακούτε έναν άνθρωπο αυτή τη στιγμή στο μικρόφωνο να περνάει καλά και να κάνει χαβαλέ με τους φίλους του, σημαίνει ότι και να έχω είμαι καλά για να βγαίνω και να κάνω τη δουλειά μου. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο δεν βγαίνω να δώσω μια απάντηση σε φίλους δημοσιογράφους που μου στέλνουν μηνύματα. Παιδιά, μην ασχολείστε με αυτό. Πραγματικά δεν αξίζει από τη στιγμή που με βλέπετε και μιλάω» πρόσθεσε ο παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός.

Πηγή: Tlife.gr

Πηγή: true.gr