Ολοένα και… ξετυλίγεται το κουβάρι γύρω από την επίθεση με πυροβολισμούς που σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης, 15.12.2020, σε ένα γεμάτο από κόσμο δρόμο στο Περιστέρι, με θύμα έναν 32χρονο άνδρα.

Το ρεπορτάζ του newsit.gr αναφέρει πως ο 32χρονος πρώην πυγμάχος είχε μεταβεί σε μάνδρα αυτοκινήτων στην οδό Δωδεκανήσου, στο Περιστέρι, για να πληρώσει μια δόση. Την ώρα που έφτανε στο σημείο ένα αυτοκίνητο σταμάτησε δίπλα του και βγήκαν δυο άνδρες που φορούσαν κουκούλες.

Πριν προλάβει να αντιδράσει ο 32χρονος δέχθηκε επίθεση με σιδηρογροθιά στο κεφάλι, ενώ στην συνέχεια τον πυροβόλησαν και στο πόδι. Οι δράστες μπήκαν στο αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν, ενώ αμέσως έσπευσε κοντά του ο ιδιοκτήτης της μάνδρας και τον μετέφερε στο νοσοκομείο.

Δύο προσαγωγές – Ξέφυγε ο τρίτος
Οι πληροφορίες του newsit.gr αναφέρουν πως μετά από αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή, προσήχθησαν δύο άτομα στην Ασφάλεια και εξετάζεται αν έχουν σχέση με το περιστατικό. Μάλιστα, νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως ο ένας από τους δύο είναι γιος εφοπλιστή, ενώ στο παρελθόν είχε συμμετάσχει και σε ριάλιτι της ελληνικής τηλεόρασης.

Πιο συγκεκριμένα, οι άνδρες έγινε αντιληπτό πως βρίσκονταν σε ένα αυτοκίνητο, με τους αστυνομικούς να τους προσαγάγουν, ενώ στο όχημα υπήρχε κι ένας τρίτος, ο οποίος κατάφερε να διαφύγει.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι δύο προσαχθέντες έχουν απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για υποθέσεις της νύχτας στην περιοχή του Πειραιά και όλα τα στοιχεία ελέγχονται εξονυχιστικά.

Δείτε τις εικόνες από το σημείο

Πηγή: true.gr