Ο νεαρός επειχειρηματίες φέρεται να γύρισε για τα καλά σελίδα στη ζωή του.

Δεν έχουν περάσει παρά μερικές εβδομάδες από την επιβεβαίωση του χωρισμού του με την Κατερίνα Καινούργιου και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης έχει συνδεθεί ήδη, σύμφωνα με δημοσιεύματα, με άλλη γυναίκα.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του περιοδικού Ciao, ο επιχειρηματίας που αυτές τις μέρες βρίσκεται στο Μαϊάμι για επαγγελματικούς λόγους, έχει έρθει κοντά το τελευταίο διάστημα με τραγουδίστρια της εναλλακτικής σκηνής.

Πιο συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Τσαγκρίδης ο οποίος διατηρεί στενή φιλική σχέση με τον Μύρωνα Στρατή, έχει συνδεθεί με κοπέλα από το περιβάλλον του τραγουδιστή. Το τελευταίο διάστημα οι δυο άνδρες έχουν βγει αρκετά και έχουμε δει αρκετά stories από μέρη όπου είναι μαζί.

Λέγεται λοιπόν πως στην παρέα τους βρέθηκε κάποια στιγμή και μια φίλη του Μύρωνα, μια 25χρονη τραγουδίστρια της εναλλακτικής ποπ. Ο επιχειρηματίας και η τραγουδίστρια γνωρίστηκαν και δεν άργησε να ξεκινήσει ένα φλερτ που είναι αμοιβαίο, όπως φαίνεται. Μάλιστα, οι φήμες λένε πως βρίσκεται μαζί του στο Μαϊάμι.

Την ίδια στιγμή, η Κατερίνα Καινούργιου κάνει αναφορές για εκείνον στην εκπομπή της, με τους συνεργάτες της να της λένε πως… θα τα ξαναβρούν.

Ο Φίλιππος, ωστόσο, μάλλον έχει άλλη γνώμη…

Πηγη media-insider.gr

Πηγή: true.gr