«Φωτιά» στα κόκκινα με το μαγιό της η τραγουδίστρια!

Οι εξορμήσεις των celebrities στα νησιά των Κυκλάδων έχουν ήδη αρχίσει με τη Μύκονο, για άλλη μια φορά, να κατακτά την πρώτη θέση στις προτιμήσεις τους. Στο νησί των Ανέμων, λοιπόν, βρέθηκε και η Έλλη Κοκκίνου, η οποία απόλαυσε τις βουτιές της στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου.

Οι hot πόζες με κόκκινο μπικίνι
Αυτό το ταξίδι της Έλλης Κοκκίνου ήταν ξεκάθαρα οικογενειακό. Η τραγουδίστρια ταξίδεψε στο κυκλαδίτικο νησί με τη μητέρα της, Μαίρη, και οι δυο τους πέρασαν υπέροχα, όπως θα δεις και στις φωτογραφίες της gallery.

Η Έλλη τράβηξε όλα τα βλέμματα στην παραλία με το κόκκινο μπικίνι της, αλλά και με το καλλίγραμμο κορμί της. Η τραγουδίστρια έχει υπέροχες αναλογίες, πράγμα που δεν είναι καθόλου τυχαίο. Η ίδια έχει πει πολλές φορές σε συνεντεύξεις της πως προσέχει τη διατροφή της και πως γυμνάζεται εντατικά.

Οι αλλαγές στη διατροφή της τα τελευταία χρόνια
Η Έλλη Κοκκίνου έχει εξομολογηθεί στο παρελθόν ότι είχε παραπανίσια κιλά και πάλεψε να τα χάσει. «Πάλεψα τέσσερα χρόνια μέχρι το 2003 για να χάσω συνολικά 22 κιλά. Ο θυρεοειδής, όμως, είναι ένα πρόβλημα που δεν μπορεί να λυθεί οριστικά, πρέπει να ακολουθώ καθημερινά τη θεραπεία μου!», έχει πει η τραγουδίστρια.

Από το 2015 η Έλλη έχει κόψει και τη γλουτένη. Τρώει πάντα καλό πρωινό, αποφεύγει τα τηγανητά, τα τσιγαρισμένα λάδια, ενώ το βράδυ επιλέγει να τρώει κάτι πολύ ελαφρύ, όπως αυγά ποσέ ή φρούτα.

Πηγή: true.gr