Την ωραιότερη έκπληξη μας έκανε η Ελένη Ράντου το απόγευμα της Τρίτης (17-08) αφού είναι από τις σπάνιες φορές που δημοσιεύει φωτογραφία με την κόρη της.

Η 25χρονη Νικολέτα είναι ένα πανέμορφο κορίτσι και φυσικά η μεγάλη αδυναμία των γονιών της, της ηθοποιού και του Βασίλη Παπακωνσταντίνου.

Μαμά και κόρη αυτό το διάστημα απολαμβάνουν παρέα τις διακοπές τους, μαυρισμένες και πανέμορφες πόζαραν στο φωτογραφικό φακό και το σπάνιο αυτό στιγμιότυπο είναι το κάτι άλλο.

«Με καλή παρέα… παντού ειναι ωραια!!!», σχολίασε η ηθοποιός στο Facebook.

Δες τη φωτό στη gallery

Την ωραιότερη έκπληξη μας έκανε η Ελένη Ραντού το απόγευμα της Τρίτης (17-08) αφού είναι από τις σπάνιες φορές που δημοσιεύει φωτογραφία με την κόρη της.

Η 25χρονη Νικολέτα είναι ένα πανέμορφο κορίτσι και φυσικά η μεγάλη αδυναμία των γονιών της, της ηθοποιού και του Βασίλη Παπακωνσταντίνου.

Μαμά και κόρη αυτό το διάστημα απολαμβάνουν παρέα τις διακοπές τους, μαυρισμένες και πανέμορφες πόζαραν στο φωτογραφικό φακό και το σπάνιο αυτό στιγμιότυπο είναι το κάτι άλλο

Μεγάλωσε και είναι μια κούκλα

Κούκλες μαμά και κόρη

«Πήγα στην 5ημερη μαζί με την κόρη μου στο Λονδίνο. Αλλά έχω πάει μαζί της και σε πορεία. Είναι μοναχοπαίδι και είμαι υπερπροστατευτική. Πήγα μαζί της και στο Εράσμους στη Χάγη αλλά μόνο στην αρχή και στο τέλος. Ήμουν πάντα πολύ διακριτική. Καθόμουν στο ξενοδοχείο και περίμενα τηλέφωνό της. Η Νικολέττα ζητάει βοήθεια.

Δεν είναι παιδί που θέλει να κρύβει τα προβλήματά της. Είμαστε πολύ κοντά. Ήθελα και δεύτερο παιδί, μάλιστα σκεφτήκαμε και την υιοθεσία αλλά λόγω κάποιων οικογενειακών θεμάτων δεν το προχωρήσαμε» είχε αποκαλύψει η Ελένη Ράντου για την κόρη της στο The 2Night Show.

Πηγή : gossip-tv.gr

Πηγή: true.gr