Την Ελένη Ουζουνίδου το τηλεοπτικό κοινό που δεν είναι ιδιαιτέρως θεατρόφιλο ( σ.σ. η Ελένη είναι εκπληκτική στο θέατρο) τη γνώρισε και την αγάπησε μέσα από τις σειρές στον «Αστέρα Ραχούλας», όσο όμως και στη «Φριτέζα» όπου το σενάριο υπέγραφαν οι Μάκης Πιτταράς και Γιώργος Κρητικός.

Της: Έπη Τρίμη

Στο θέατρο έχει δοκιμαστεί σε κάθε είδος και όπως λέει, στο Ifemerida.gr η δουλειά στο σανίδι είναι πολύ πιο απαιτητική. Ωστόσο, για την ώρα τουλάχιστον, η Ελένη Ουζουνίδου επιλέγει τηλεοπτικά την κωμωδία. «Περνάω καλύτερα με τις κωμωδίες, έβλεπα πάντα τέτοιες κωμικές σειρές, μου προκαλούσαν χαρά, γελούσα! Με τις δραματικές σειρές δεν τα πάω καλά, δεν μπόρεσα να παρακολουθήσω καμία» εκμυστηρεύεται.

Αυτήν την περίοδο στους δέκτες μας κάνει αισθητή την παρουσία της μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 στη νέα σεζόν με την «χακί» κωμωδία «Παρουσιάστε» με τον Γιάννη Μπέζο και μια πλειάδα ταλαντούχων συναδέλφων της. Η ίδια έχει πει σχετικά με τη συνεργασία της με τον Μπέζο: «Έχω να πω τα καλύτερα για τον Γιάννη το Μπέζο. Φίλος, ζεστός άνθρωπος, δίκαιος, εξαιρετικός με τους συνεργάτες του… είναι από τους καλύτερους ανθρώπους που έχουμε στη χώρα, όχι μόνο ως καλλιτέχνης και ως άνθρωπος! Είναι ένας κύριος!» τονίζει με έμφαση. Οι δυο τους συναντήθηκαν στη σειρά «Πέτα τη Φριτέζα» βέβαια, αλλά και στο θέατρο την περσινή σεζόν, για το έργο «Ράφτης κυριών».

“Έχω συνεργαστεί με κακότροπους σκηνοθέτες. Ούτε το όνομά τους δεν θέλω να ακούω”
Για τις καταγγελίες στον χώρο της Τέχνης αλλά και για το αν έχει δεχθεί κάποιους είδους παρενόχληση, μίλησε η Ελένη Ουζουνίδου που βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής “The 2Night Show” με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. “Είναι πραγματικά πολύ δύσκολες ημέρες, όσον αφορά τις καταγγελίες. Είναι ένα σύννεφο που σε λίγο θα γίνει ήλιος. Έχω περάσει δύο φορές δύσκολα, όχι τίποτα τρομερό. Ήμουν πάρα πολύ τυχερή και δεν βρέθηκα μπροστά σε τέτοιες καταστάσεις κι ούτε έχω εισπράξει βία με όλους τους τρόπους.

Έχω συνεργαστεί με κακότροπους σκηνοθέτες και σταμάτησα. Δεν θέλω να ακούω ούτε το όνομά τους. Οι άνθρωποι που γνώριζαν τα πράγματα μάλλον είναι σε στενό φιλικό περιβάλλον. Εάν υπήρχε δεν θα είχαμε φτάσει σε αυτές τις καταστάσεις και σε όλα τα αγόρια και τα κορίτσια που κάνουν καταγγελίες στο ΣΕΗ και σε δικηγόρους”, δήλωσε η γνωστή ηθοποιός, η οποία συνέχισε: “Στα δικά μου αυτιά και στο άμεσο περιβάλλον μου δεν είχαν ακουστεί αυτά. Βρεθήκαμε όλοι προ εκπλήξεως”.

Στη ζωή μου με ενοχλεί πιο πολύ η πιο άμεση αγένεια που μπορεί να έχει ένα άτομο
“Πολλές φορές τυχαίνει στους μικρούς χώρους στους οποίους δουλεύουμε να παρατηρήσεις έλλειψη παιδείας από κάποια μερίδα ανθρώπων όπως το να αφήνουν το κινητό τους ανοιχτό κατά τη διάρκεια της παράστασης ή να μιλούν μεταξύ τους, γεγονότα που μου προκαλούν μεγάλη εντύπωση καθώς αρκετοί νομίζουν ότι δεν τους βλέπει κανείς εκείνη την ώρα. Σε αυτές τις περιπτώσεις πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος στη δουλειά σου και να μην σε αποσπά κάτι που πολλές φορές μπορεί να είναι και απωθητικό”.

Ο γάμος της Κομοτηναίας ηθοποιού
Το 2019 η Ελένη Ουζουνίδου παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της.Ο γάμος τους έγινε στην Κομοτηνή, απ’ όπου και κατάγεται. Το Μυστήριο τελέστηκε στο ξωκκλήσι του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου στη Νυμφαία σε κλειστό κύκλο καλεσμένων.Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν η γνωστή δικηγόρος και στενή φίλη της νύφης, Σοφία Μιχαλιτσούδη, και ο σύζυγός της, σύμβουλος επενδύσεων, Κωνσταντίνος Δαμιανός.

Πηγή: true.gr