Η παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη απολαμβάνει κάθε στιγμή στις διακοπές της με τον γιό της, Άγγελο Λάτσιο, στην Άνδο, και το μοιράζεται με τους followers της στο Instagram.

Η γνωστή παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη βρίσκεται αυτές της μέρες στην Άνδρο, με την οικογένειά της, και απολαμβάνει κάθε στιγμή τις καλοκαιρινές της διακοπές στο αγαπημένο της νησί.

Η Ελένη Μενεγάκη, που όλο το προηγούμενο διάστημα βρισκόταν σε πυρετώδεις προετοιμασίες για την εκπομπή της, δεν έβλεπε την ώρα να ταξιδέψει στα Άχλα.

Μαζί της φυσικά βρίσκεται και ο γιος της, Άγγελος Λάτσιος που πλέον έχει μεγαλώσει αρκετά και απολαμβάνει να περνά χρόνο με τη μητέρα του.

Οι δυο τους μάλιστα, σήμερα το πρωί απόλαυσαν τον πρωινό καφέ τους κάτω από τη δροσερή σκιά των πλατανιών και βρήκαν την ευκαιρία να βγάλουν και μερικές φωτογραφίες τις οποίες η Ελένη Μενεγάκη δημοσίευσε στο προφίλ της στο instagram.

«Πριν λίγα χρόνια σκαρφάλωνε στα πλατάνια και τον κυνηγούσα να κατέβει , τώρα πίνουμε μαζί τον πρωινό μας καφέ ! Καλημέρα , ένα υπέροχο τριήμερο ξεκινάει», έγραψε η Ελένη Μενεγάκη.

newsit.gr

Πηγή: true.gr