Για τους διάφορους τύπους των μαμάδων που παρουσιάζονται φέτος σε σειρές της ελληνικής τηλεόρασης συζήτησαν η Ελένη Μενεγάκη με τους συνεργάτες της, το μεσημέρι της Τρίτης 15/2.

Η συζήτηση όμως δεν σταμάτησε εκεί και πήγε στο πώς φέρεται μια «σωστή» μάνα στα παιδιά της. Τότε, η Ελένη Μενεγάκη θυμήθηκε τη δική της μητέρα, την κα Ζέτα Μισόκαλου, η οποία πήγαινε στο σχολείο εν ώρα μαθήματος για να της δώσει το φαγητό της. Πολλές φορές η παρουσιάστρια έχει εξομολογηθεί πως ως μικρό κορίτσι δεν έτρωγε καλά και ήταν πολύ αδύνατη.

«Η μάνα είναι μάνα. Ο καθένας μας έχει υποστεί έναν βαθμό ντροπής, αν μπορώ να το πω έτσι. Εμένα η δικιά μου μάνα μέχρι τη Β’ δημοτικού ερχόταν και μου έδινε το αβγό μου. Ήταν στα κάγκελα. Ήμουν πολύ αδύνατη. Ντρεπόμουν αφόρητα που σκεφτόμουν “Χριστέ μου, τι άλλο να κάνω;”. Την παρακαλούσα και της έλεγα “μην μου το κάνεις”.

Μου απαντούσε “δεν με νοιάζει κανένας, θα φας το αβγό σου γιατί το έχεις ανάγκη”. Έπρεπε να δεις τα άλλα παιδάκια πώς με κοίταζαν. Αισθανόμουν ότι ήμουν θέμα συζήτησης εγώ και το αβγό μου» είπε η Ελένη Μενεγάκη στους συνεργάτες της.

Δες το σχετικό απόσπασμα

Πηγή: Tlife.gr

Πηγή: true.gr