Ελένη Μενεγάκη: Η γνωστή παρουσιάστρια βρίσκεται στην Άνδρο και το αγαπημένο της Όναρ. Η Ελληνίδα παρουσιάστρια αποφάσισε να κοινοποιήσει στους διαδικτυακούς φίλους της μία ιδιαίτερη φωτογραφία. Αυτή είχε να κάνει με την κόρη της Μαρίνα. Η διάσημη παρουσιάστρια θέλησε να κατέβει νωρίς για μπάνιο, όπου είχε μαζί της και την κόρη της.

Ελένη Μενεγάκη: Οι φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στο Instagram, με την κόρη της

Ελένη Μενεγάκη: Η φωτογραφία στο Instagram και το μπλουζάκι, με το ιδιαίτερο μήνυμα
Ύστερα από 29 χρόνια συνεχούς και επιτυχημένης παρουσίας στην ελληνική τηλεόραση, η Ελένη Μενεγάκη είπε πριν από λίγες μέρες το “αντίο” καθώς αποφάσισε να σταματήσει την τηλεόραση. Τουλάχιστον για την ερχόμενη σεζόν. Τουλάχιστον έτσι όπως την “υπηρετούσε” μέχρι τώρα. Προς το παρόν, η ελληνίδα παρουσιάστρια θα ξεκουραστεί και θα οργανώσει σε δεύτερο σκέλος το αύριό της.

Όσο για το μήνυμα στο μπλουζάκι του τίτλου, αυτό αφορά μια προηγούμενη ανάρτηση. Την Κυριακή, η Ελένη μοιράστηκε μία φωτογραφία (πάλι από τα Άχλα, φυσικά) όπου τη βλέπουμε να απολαμβάνει τον ήλιο και την παραλία φορώντας ένα T-Shirt πάνω στο οποίο διακρίνουμε το μήνυμα “Κάνε αυτό που θέλεις”. Μήνυμα ελλήφθη λοιπόν… Ιδού:

Πηγή: true.gr