Η επίσκεψη της Ελένης Μενεγάκη στη Βαρβάκειο Αγορά το πρωί της Κυριακής για να προμηθευτεί τα απαραίτητα για το τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας προκάλεσε αντιδράσεις στα social media.

Η παρουσιάστρια ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δύο φωτογραφίες μέσα από την κεντρική αγορά, στις οποίες απεικονίζεται με μάσκα, δίπλα από τους πάγκους με τα θαλασσινά.

Αρκετοί ήταν οι διαδικτυακοί της φίλοι που έσπευσαν να σχολιάσουν το γεγονός ότι φοράει λάθος τη μάσκα προστασίας από τον κορονοϊό. Ωστόσο η πλειοψηφία αντέδρασε στη μετακίνησή της, που ήταν εκτός Δήμου. Όπως είναι γνωστό εν μέσω σκληρού lockdown, οι μετακινήσεις για την αγορά αγαθών επιτρέπονται μόνο σε απόσταση έως 2 χιλιόμετρα από τον τόπο κατοικίας. Η Βαρβάκειος, που βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας απέχει πολλά χιλιόμετρα από την οικία της Ελένης Μενεγάκη και του Μάκη Παντζόπουλου στα Μελίσσια.


Η Ελένη Μενεγάκη ως ελεύθερος επαγγελματίας ίσως έχει βεβαίωση μετακίνησης σε όλη την Αττική. Όμως, ο κόσμος είναι πολύ πιεσμένος αυτή την περίοδο και τα πρόστιμα πολλά, με αποτέλεσμα να αντιδρά και να μη συγχωρεί ούτε τις… νομότυπες αποδράσεις.

Δες παρακάτω τις αντιδράσεις των χρηστών του διαδικτύου:


Πηγή: true.gr