Ελένη Μενεγάκη και Μάκης Παντζόπουλος κάνουν τις διακοπές τους στην Άνδρο και μοιράζονται με τους διαδικτυακούς φίλους τους εικόνες από την καθημεριμνότητά τους.
Η Ελένη Μενεγάκη βρίσκεται με την οικογένειά της στην Άνδρο, και προσπαθεί να… γεμίσει μπαταρίες ενόψει μίας χρονιάς γεμάτης επαγγελματικέςς υποχρεώσεις. Η γνωστή παρουσιάστρια απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές μαζί με τον σύζυγό της Μάκη Παντζόπουλου και τα παιδιά της.

Η παρουσιάστρια, βρίσκεται στο αγαπημένο της νησί προκειμένου να απολαύσει μερικές στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς πριν επιστρέψει και πάλι στην Αθήνα για να τακτοποιήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες της νέας της εκπομπής.

Όπως έχει ανακοινωθεί εδώ και αρκετό καιρό η παρουσιάστρια, μετά από έναν χρόνο τηλεοπτικής απουσίας πρόκειται τον Σεπτέμβη να επιστρέψει στις οθόνες μας μέσα από τη συχνότητα του Mega.

Η ίδια, το προηγούμενο διάστημα βρισκόταν σχεδόν καθημερινά στα γραφεία του Mega προκειμένου να βρει τη νέα της ομάδα αλλά και να ανασυγκροτήσει τις δυνάμεις της για ένα δυναμικό νέο ξεκίνημα.

Αυτές τις μέρες ωστόσο η Ελένη Μενεγάκη θέλησε να αποφορτιστεί από όλα και να γεμίσει τις μπαταρίες της και συχνά επιλέγει να μοιράζεται φωτογραφίες της στα social media ενημερώνοντας τους διαδικτυακούς της φίλους για το πως περνάει.

Η Ελένη Μενεγάκη δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία την βλέπουμε να ποζάρει αγκαλιά με τον Μάκη Παντζόπουλο και την κόρη τους Μαρίνα.

Πηγή : newsit.gr

Πηγή: true.gr