Τα παιχνίδια και τα γέλια μέσα στα παγωμένα νερά στα Άχλα

Και αντίστροφα ο χρόνος μετράει πλέον μέχρι τον Σεπτέμβριο, όταν η Ελένη Μενεγάκη θα κάνει την μεγάλη της επιστροφή, μετά από ένα χρόνο απουσίας απ’ τους δέκτες μας. Σύντομα καλείται να επιστρέψει στην Αθήνα, και συγκεκριμένα στα γραφεία του MEGA, προκειμένου να διευθετήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες γύρω απ’ την εκπομπή της.

Tο μεγαλύτερο μέρος της προετοιμασίας έχει γίνει: Είναι γνωστός ο τίτλος («Ελένη») και η θεματολογία, την οποία ξέρει εκείνη να χειρίζεται με μεγάλη εμπειρία μετά από 30 χρόνια, καθώς και οι συνεργάτες της. Στο πλευρό της θα βρεθούν γνώριμα πρόσωπα όπως ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος και η Ελιάνα Χρυσικοπούλου, αλλά και νέες προσθήκες-προσωπικές επιλογές της, όπως ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και ο Σάββας Πούμπουρας. Μέχρι να χτυπήσει το… καμπανάκι βέβαια της πρώτης σύσκεψης, η «βασίλισσα» είναι αποφασισμένη να χαρεί κάθε στιγμή δίπλα στα παιδιά της και τον σύζυγό της, Μάκη Παντζόπουλο.

Ταξίδι στο όνειρο ή αλλιώς στο «Onar», όπως ονομάζεται η ξενοδοχειακή μονάδα που διατηρούν οικογενειακώς, και στην οποία περνούν παραδοσιακά το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών τους. Αυτές τις μέρες η Ελένη ετοιμάζεται να αποχωριστεί τον επίγειο παράδεισό της, για να επιστρέψει στο τηλεοπτικό της σπίτι. Και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος από μερικές τελευταίες βουτιές για φέτος στην αγαπημένη της παραλία, στα Άχλα, την οποία έχει συνδέσει με εκατοντάδες ευχάριστες αναμνήσεις απ’ τα καλοκαίρια της.

Γιατί εξαφανίστηκε από τα social media η Ελένη Μενεγάκη

Με εξαίρεση μερικές απαντήσεις σε σχόλια φίλων, καθώς και στον Δημήτρη Ουγγαρέζο, που δήλωσε πως ανυπομονεί να συνεργαστούν την επόμενη σεζόν, η παρουσία της Ελένης Μενεγάκη περιορίστηκε αισθητά στα social media τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Λόγος φυσικά οι πυρκαγιές που πλήττουν όλη τη χώρα, με την παρουσιάστρια να είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη στα συγκεκριμένα ζητήματα. Χαρακτηριστικό είναι πως κρατάει τα χαρτιά της κλειστά σε τέτοιες δύσκολες στιγμές και αφήνει στην άκρη τις αναρτήσεις από μαγευτικά τοπία και γαλανές θάλασσες. Ακόμα και τις φιλανθρωπίες της πάντως, σίγουρα δεν θα τις ακούσουμε από την ίδια!

Πηγή: youweekly.gr

Πηγή: true.gr