Όλα πάντως όσα θα δείτε στην φωτογραφία τα έμαθε από τον Σεφερλή!

Απο τις πιο δυναμικές παρουσίες στον χώρο του θεάτρου είναι και η ηθοποιός Έλενα Τσαβαλιά, η οποία δεν αφήνει τίποτα στην τύχη, αφού για να έχει κάποιος την διαρκή αναγνωρισιμότητα και να μην τον ξεχάσει το σύστημα πρέπει να δουλεύει διαρκώς.

Αυτό φαίνεται ότι η Έλενα Τσαβαλιά το έχει ως πιστεύω στην ζωή της, αφού εξακολουθεί ακόμα και στην ηλικία των 57 ετών να χτίζει σχεδόν καθημερινά το αγαλματένιο της κορμί και να τρελαίνει κόσμο με αυτά που κάνει στα γυμναστήρια.

Δεν νομίζουμε ότι υπάρχει κάποια άλλη συνάδελφός της, που να περνάει τόσες ώρες χτίζοντας το θεϊκό κορμί της, το οποίο κάθε καλοκαίρι μας παρουσιάζει στις παραλίες και όλοι μένουμε με το στόμα ανοικτό όταν χαζεύουμε τους κοιλιακούς και τις γραμμώσεις της.

Αυτά βέβαια τα χαίρεται ένας από τους πιο τυχερούς ανθρώπους του κόσμου, ο σύζυγος της και αγαπημένος ηθοποιός, ο οποίος μπροστά της είναι το παράδειγμα προς αποφυγή!

Ο Μάρκος Σεφερλής έχει άλλα προσόντα τα οποία σίγουρα τα γνωρίζει καλύτερα η Έλενα Τσαβαλιά, γι’ αυτό άλλωστε είναι και παντρεμένοι τόσα χρόνια και έχουν μια ευτυχισμένη ζωή.

Σίγουρα όμως ο ηθοποιός θα χαίρεται που έχει μια τέτοια γυναίκα λάστιχο!

Πηγή: true.gr