Με σύνδεση μέσω Skype μίλησε στην τηλεοπτική εκπομπή «Καλοκαίρι not» η Έλενα Κώνστα. Η δημοσιογράφος που διαγνώστηκε με κορωνοϊό και το αποκάλυψε μέσα από το το Instagram της μίλησε για τις «χειρότερες ώρες» της ζωής της, όταν περίμενε να βγουν τα αποτελέσματα.

«Είμαι θετική στον κορωνοϊό, αλλά είμαι καλά. Τη Δευτέρα είχα δέκατα, αλλά δεν καταλάβαμε ούτε εγώ ούτε ο γιατρός μου ότι πρόκειται για κορωνοϊό και γι’ αυτό συνέχισα κανονικά τις διακοπές μου. Δεν υποψιάζομαι πού κόλλησα γιατί όλοι οι άνθρωποι του περιβάλλοντός μου έχουν βγει αρνητικοί.

Βγήκα κατευθείαν και το είπα δημόσια, όπως ενημέρωσα επίσης και τους κοντινούς μου ανθρώπους. Τα αποτελέσματα του τεστ βγήκαν στις 10 το βράδυ. Από το πρωί που έκανα το τεστ και μετά ήταν οι χειρότερες ώρες της ζωής μου, είχα άγχος, στρες… Ήταν πολύ η σκληρή η αγωνία να περιμένω τα αποτελέσματα», είπε μεταξύ άλλων η Έλενα Κώνστα.

Η Έλενα Κώνστα, μάλιστα, αποκάλυψε πως κάποιοι την κατηγορούν ότι πληρώθηκε για να βγει να πει ότι έχει κορωνοϊό, κάτι που σόκαρε το πάνελ.

Δείτε βίντεο: Έλενα Κώνστα: Με κατηγορούν ότι χρηματίστηκα για να πω πως κόλλησα κορωνοϊό

Πηγή: true.gr