Η Έλενα Χριστοπούλου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό OK! και τον Νίκο Γεωργιάδη. Η γνωστή booker μοντέλων απάντησε, μεταξύ άλλων και για το «Ελλάδα έχεις Ταλέντο», τα τηλεοπτικά της σχέδια, αλλά και τον Snik.

Κάθε φορά κάνεις την έκπληξη τηλεοπτικά.

Και η επόμενη φορά έκπληξη θα είναι!

Έχεις, δηλαδή, ήδη έτοιμο το επόμενο βήμα σου;

Δεν μπορώ να πω κάτι ακόμα, συζητάω πάντως κάτι πολύ ωραίο.

Δεν θεωρείς, όμως, την τηλεόραση βασική σου δουλειά;

Η τηλεόραση δεν είναι η βασική μου δουλειά. Ήρθε στη ζωή μου και με κάνει πολύ ευτυχισμένη.

Το τίμημα της δημοσιότητας είναι βαρύ;

Εγώ είχα ένα ατού. Λόγω της δουλειάς που έκανα όλα αυτά τα χρόνια στο παρασκήνιο, είχα απομυθοποιήσει το προσκήνιο πριν καν μπω σε αυτό. Δεν αντιμετωπίζω την αναγνωρισιμότητα ως κάτι σημαντικό για μένα, άλλα είναι τα πολύτιμα.

Όπως;

Η αλήθεια, η ειλικρίνεια, το πάθος – όχι πάντως αυτό που δείχνουμε κατά καιρούς στην τηλεόραση. Υπάρχει πολλή ψευτιά. Ο κόσμος που βγαίνει στην τηλεόραση μπαίνει σε ένα σύστημα περίεργο και θέλει να γίνεται αρεστός. Ξεχνάει ο καθένας την προσωπικότητά του – αν έχει, γιατί δεν είμαι πάντα σίγουρη για αυτό. Προσωπικά, έχω βάλει πάρα πολλές φορές νερό στο κρασί μου.

Και λυπάμαι πολύ για αυτό. Δεν έχω βγει να πω την αλήθεια για πράγματα που είναι εξόφθαλμα κακά και απλά τα προσπερνώ. Γιατί αν αντιδράσω δεν είμαι έτοιμη για τον απόηχο. Παλιότερα είχα πολύ σθεναρή άποψη στα social media. Τώρα φοβάμαι. Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που θεωρούνται πρότυπα για τις νέες γενιές και δεν ξέρω τι είδους πρότυπα είναι τελικά.

Ένα από αυτά τα πρότυπα είναι για αρκετούς νέους ο Snik. Ο τελευταίος του δίσκος είναι πρώτος σε ψηφιακές πωλήσεις.

Ο Snik είναι ο καλύτερος σε αυτό που κάνει στην Ελλάδα.

Παρόλο που σε είχε κάνει unfollow;

Αυτά εμένα δεν με ενδιαφέρουν καθόλου.

Πηγή: Tlife.gr

Πηγή: true.gr