Το ζευγάρι των κλεφτών «την έστηναν» στο αεροδρόμιο και με ταχυδακτυλουργικό τρόπο άρπαζαν πορτοφόλια επιβατών
Εξαρθρώθηκε από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας του Αεροδρομίου, το δίδυμο των «πορτοφολάδων του Ελευθέριος Βενιζέλος».

Πρόκειται για ένα ζευγάρι Ρουμάνων οι οποίοι την έστηναν στο αεροδρόμιο και με ταχυδακτυλουργικό τρόπο άρπαζαν πορτοφόλια επιβατών.

Όπως φαινεται και από τα βίντεο , οι «μακρυχέρηδες» χτυπούσαν με αστραπιαίες κινήσεις και εξαφανίζονταν ενώ οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας του Αεροδρομίου κατάφεραν μετά από αξιοποίηση στοιχείων να τους βάλουν στο χέρι. Στις 16:30 της 12ης Ιουνίου, συνελήφθη ο Ρουμάνος ενώ σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος της φίλης του η οποία διέφυγε της σύλληψης και αναζητείται να συλληψθεί εντός ορίων αυτοφώρου.

Στο πρώτο βίντεο η τουρίστρια από τις ΗΠΑ αντιλαμβάνεται ότι της έχουν αρπάξει το πορτοφόλι μέσα στο οποίο υπήρχαν περίπου 300 ευρώ. Η κλοπή έγινε μόλις αποβιβάστηκε από το Μετρό με δράστες το ζευγάρι. Η γυναίκα στην προσπάθεια της να εντοπίσει τα άτομα άρχισε να τρέχει στην αποβάθρα του σταθμού χωρίς όμως να βρει τους αετονύχηδες.

Στο δεύτερο βίντεο ντοκουμέντο φαίνεται η γυναίκα από τις ΗΠΑ να συνεχίζει την αναζήτηση της και τελικά βρίσκει τον Ρουμάνο πορτοφολά όμως εκείνος καταφέρνει να τρέξει στα σκαλιά και να εξαφανιστεί.

Στο τελευταίο αποκαλυπτικό βίντεο έχουν καταγραφεί οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Αερολιμένα Αθηνών να έχουν εντοπίσει τον άνδρα στο χώρο των αφίξεων πριν επιβιβαστεί σε λεωφορείο ενώ ταυτόχρονα πλησίαζε επιβάτες. Λίγη ώρα μετά αναγνωρίστηκε από το τελευταίο του θύμα και συνελήφθη ενώ αναζητείται η συνεργός του.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Πηγή: true.gr