…και τη μαμά της

Μια σπάνια φωτογραφία δημοσίευσε πριν μερικές ημέρες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η σπουδαία καλλιτέχνης, Ελευθερία Αρβανιτάκη.
Εκτός από μία από τις σπουδαιότερες φωνές της Ελλάδας, η Ελευθερία Αρβανιτάκη είναι και μητέρα δύο παιδιών, τα οποία είναι από τις σπάνιες φορές που τα βλέπουμε στα περιοδικά.
Η δημοφιλής ερμηνεύτρια, για όσους δεν το γνωρίζουν έχει μία κόρη, την Αντιγόνη, από τον πρώτο της γάμο, καθώς και έναν γιο, τον Λεωνίδα, από τον γάμο της με τον εικαστικό Γιώργο Χατζημιχάλη.

Με την όμορφη Αντιγόνη λοιπόν, που όπως θα δείτε και παρακάτω μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό, δημοσίευσε φωτογραφία πριν μερικές ημέρες. Μάλιστα, δίπλα τους, στέκεται και η μητέρα της Ελευθερίας Αρβανιτάκη.

«Τρεις γενιές ❤️ #familymoments #march2021 #mymoments #myphotos #lockdown #happytogether #mymoments #eleftheriaarvanitaki #3generations #femalepower #athens #eleftheria_photos #covidfree», σχολίασε και αμέσως τα σχόλια και τα likes, έπεσαν βροχή.
Όπως μπορείτε να δείτε και εσείς, η γλυκιά Αντιγόνη φαίνεται να έχει πάρει τα πάντα από τη μητέρα της καθώς εύκολα τις περνά κανείς για αδερφές.

Στο παρελθόν, μιλώντας αποκλειστικά στο Πρωινό του ΑΝΤ1, είχε δηλώσει πως ό,τι τραγούδια φτιάχνει τα στέλνει στα παιδιά της στην Αγγλία για να τα ακούσουν.
Η τραγουδίστρια είναι αρκετά φειδωλή σε ό,τι έχει να κάνει με την προσωπική της ζωή, γι’ αυτό και κανείς δεν θα βρει φωτογραφίες των παιδιών της στο Instagram. Στο προφίλ της, εκτός από αυτή τη φωτογραφία που ποζάρει μαζί με την κόρη και την μητέρα της, υπάρχει μια ακόμη και με τα δυο της παιδιά μαζί.

Δείτε τη στη gallery που ακολουθεί.

Πηγή: true.gr