Η Ελεάννα Τρυφίδου έχει μείνει μισή και τολμά και δημοσιεύει την πρώτη ολόσωμη φωτογραφία της με μαγιό στην παραλία και χωρίς ίχνος ρετούς.

Η δημοσιογράφος με προσπάθεια έχει καταφέρει να χάσει πάνω από 33 κιλά και είναι άλλος άνθρωπος. Μάλιστα πρόσφατα είχε δημοσιεύσει το πριν και το μετά και είχε γράψει:

«21/7/2017-21/7/2020 Τρία χρόνια. Τρία χρόνια από τότε που αποφάσισα να αλλάξω τον εαυτό μου. Συνολικά ΗΤΑΝ 37 κιλά μείον. Ο τελευταίος χρόνος όμως ήταν δύσκολος. Απώλειες πολλές … οδυνηρές.

Η κάθε απώλεια ήταν κι ένας θάνατος μικρός η μεγάλος. Θάνατος γονιού, φίλων, σχέσεων, αυτοεκτίμησης, εμπιστοσύνης στους ανθρώπους και κυρίως στον εαυτό μου. Πολλές φορές αυτή η γ@@@@@@ πόρτα του ψυγείου άνοιξε. Ήταν μια διέξοδος. Ευτυχώς όταν τα επιπλέον κιλά έγιναν 5 κοίταξα στον καθρέφτη και είπα ΟΧΙ δεν θα το ξανακάνω ποτέ αυτό στο σώμα και την ψυχή μου. Θέλω να νιώθω καλά και Σ αυτό το σώμα νιώθω.

Όχι γιατί μου το είπε κάποιος αλλά γιατί αυτό γουστάρω. Έτσι όλα ξεκίνησαν από την αρχή. Γιατί κυρίως το χρωστάω σε μένα. Γιατί ο αγώνας των κιλών είναι μεγάλος και ψυχοφθόρος. Είναι μαραθώνιος. Κάθε γραμμάριο είναι μια μεγάλη νίκη κι αυτές τις νίκες τις θέλω. Μόνο όσοι δίνουν αυτή την καθημερινή μάχη το καταλαβαίνουν. Έτσι λοιπόν σήμερα τρία χρόνια μετά είμαι στο ίδιο σημείο με πέρσι δηλαδή 33 κιλά μείον και είμαι περήφανη.

Και βέβαια πάντα δίπλα μου ο @xenos_diet και ο Τάσος που με τράβαγε να περπατάμε 8 χλμ στην καραντίνα όταν ήθελα να μείνω για πάντα αγκαλιά με το Netflix στον καναπέ. Η ζωή είναι ωραία ακόμα και όταν έρχονται οι κρίσεις πανικού η αβεβαιότητα για το αύριο. Tomorrow is another day έχει πει άλλωστε και η θέα Σκαρλέτ Ο Χαρά. #photooftheday».

Τώρα με μία νέα της ανάρτηση η Ελεάννα Τρυφίδου έγραψε: «Challenge accepted! Γιατί γουστάρουμε να φωτογραφιζόσαστε με το μαγιό μας, την κυτταρίτιδα μας, τα όχι γυμνασμένα μπράτσα μας, το πεσμένο στήθος μας, τα χαλαρά μας μπουτακια – αχ αυτά τα γόνατα – τη μεγαλούτσικη κοιλιά, τις χοντρες γάμπες μας και … να νιώθουμε όμορφες #womensupportingwomen @alexandrapaleologou @katerina_leni #womenpower #blackandwhite».

Μπράβο για την προσπάθειά της και μπράβο για τη φωτογραφία και το υπέροχο μήνυμά της, δείτε την ολόσωμη φωτογραφία της με μαγιό!

Πηγή: true.gr