Μια 60χρονη γυναίκα από την Καλιφόρνια, ακολούθησε τον αγαπημένο της στην Τανζανία, με τον οποίο έχουν 30 χρόνια διαφορά ηλικίας και παντρεύτηκαν, αδιαφορώντας για τα κακεντρεχή σχόλια.

Όπως αναφέρει η mirror.co.uk, η Deborah Babu, τον Οκτώβριο του 2017, ταξίδεψε στην Τανζανία, για διακοπές, μαζί με την 30χρονη κόρη της και κατά την διάρκεια μιας βόλτας σε μια παραλία στη Ζανζιβάρη, συνάντησαν δύο άντρες της φυλής των Μασάι, εκ των οποίων ο ένας ονομάζονταν Saitoty και τους πρόσφερε αναμνηστικά δώρα.

Η γυναίκα αμέσως παρατήρησε τον κατά 30 χρόνια νεότερο άνδρα και μπορεί να αρνήθηκε τα δώρα του, αλλά ζήτησε να βγάλουν μια αναμνηστική φωτογραφία, αντάλλαξαν αριθμούς τηλεφώνου και ξεκίνησαν να επικοινωνούν τόσο με κλήσεις, όσο και με μηνύματα, κάτι που έγινε με προτροπή του Saitoty.

Έτσι, όταν εκείνη επέστρεψε στις ΗΠΑ, ο Saitoty της έκανε πρόταση γάμου μέσω μηνύματος και ζητούσε να μείνουν μαζί. Μάλιστα, τα παιδιά της ήταν ιδιαίτερα υποστηρικτικά και ενθάρρυναν την μητέρα τους να κάνει μια νέα αρχή, αφού ήταν αρκετό καιρό μόνη.

Μόλις λίγους μήνες μετά την γνωριμία, στα τέλη Δεκεμβρίου 2017, ταξίδεψε ξανά στην Τανζανία και είπε το «ναι» στον άνδρα της φυλής των Μασάι, με τον γάμο τους να γίνεται το 2018, σε μια παραδοσιακή τελετή, ενώ το 2020 νομιμοποίησαν τον γάμο τους, μέσα από νόμιμες διαδικασίες.

Πλέον το ζευγάρι μένει μαζί στην Τανζανία, με την Deborah Babu να έχει υιοθετήσει όνομα της φυλής των Μασάι. Παρόλα αυτά, η διαβίωση τους δεν είναι εύκολη, αφού μένουν σε σπίτι από λάσπη, μαγειρεύουν στη φωτιά, ενώ δεν έχουν τρεχούμενο νερό.

«Χτίζουμε ένα οίκημα αυτή τη στιγμή και πρέπει ακόμη και να φτιάξουμε τις δικές μας σκάλες. Ο Saitoty δεν είχε πιει ποτέ παγωτό ή φάει ψάρι πριν με γνωρίσει», υπογράμμισε η 60χρονη γυναίκα.

Όσον αφορά τη διαφορά ηλικίας, συχνά γίνονται στόχος αρνητικής κριτικής, όπως επεσήμανε η 60χρονη γυναίκα «οι άνθρωποι λένε μερικά φρικτά πράγματα, ενώ μερικοί ρωτούν αν είμαι η γιαγιά του. Όπως μου είπε ο Saitoty, όταν με έπεισε να τον παντρευτώ, η ηλικία είναι απλώς ένας αριθμός».

60χρονη γυναίκα ζει στην Τανζανία με τον νεότερο σύντροφό της

60χρονη γυναίκα ζει στην Τανζανία με τον νεότερο σύντροφό της

Πηγή: true.gr